Biletul Zilei » Astăzi avem șansa de a bifa două „verzi!”

Autor: Cristian P
Publicat: 10/12/2019 | 05:36
Biletul Zilei » Astăzi avem șansa de a bifa două „verzi!”

Biletul Zilei de ieri este în joc. Mai stăm în selecția „1X” de la Sepsi- Academica. Programată ieri la ora 18:00 partida a încpeut ci o oră îîntârziere din cuaza ceții însă a  fost abandonată după 16 minute de joc condițiile meteo fiind neprielnice, urmând a se relua astăzi la ora 16:00 din minutul 16 de la scorul de 0-0.

Celelalte două selecții de pe Biletul Zilei de ieri au fost câștigătoare. Norvegia a câștigat cu 36-25 duelul de la Mondialul de handbal feminin din Japonia în fața selecționatei Coreea de Sud, iar noi am pariat pe nordice, iar în prima ligă de hochei din Rusia, Jokerit s-a impus cu 3-2 în duelul cu Sp. Moscova, astfel că selecția noastră „peste 3.5 goluri” a fost câștigătoare.

Astfel avem șansa astăzi să bifăm două „verzi” la pariuri.

Biletul Zilei pe care vi-l propunem astăzi conține trei selecții din fotbal. Vom paria pe două partide din Champions League, RB Salzburg- Liverpool și Inter- FC Barcelona și pe un duel din Championship.

Biletul Zilei
RB Salzburg- Liverpool – X2 – cota 1.26
Stoke City – Luton Town – peste 1.5 goluri- cota 1.25
Inter- FC Barcelona- 1 cu HA 0 – cota 1.28
Cota totală: 2.01

Vezi care sunt cele mai noi promoții de pariuri din România. Intră pe Pariuri1x2.ro, vezi ce ofertă ți se potrivește și investește gratis pe pronosticul câștigător.

Citește și...