Biletul Zilei »» Astăzi mizăm 100% pe fotbal pentru câștig!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/01/2019 | 03:01

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Ne-am dublat investiția fără emoții. Am pariat pe maxim 6 reușite în Lokomotiv Yaroslav – St. Petersburg (0-4), pe cel mult 60 de goluri în Germania – Coreea (30-19) și pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj în Portimonense – Braga (1-1).

Pentru astăzi am ales trei selecții din fotbal cu mari șanse de reușită.

Iată cum pariem:

 

Prima slecție de pe Biletul Zilei vine din Cupa Asiei unde Palestina va juca cu Australia. „Cangurii” vin după o înfrângere surprinzătoare cu Iordania iar  un nou rezultat negativ inregistrat azi ar periclita șansele de calificare în faza următoare a competiției. Diferența de valoare este evidentă motiv pentru care mizăm pe victoria Australiei.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul dintre Leeds și Derby. Liderul din Championship este într-o ușoară scădere de formă, iar defensiva a arătat ceva probleme în ultima perioadă. Mizăm simplu pe cel puțin un gol înscris de gruparea oaspete.

Același pariu îl avem în vedere și pentru ulltima selecție de pe Biletul Zilei de la partida din prima ligă portugheză dintre Santa Clara și Benfica. Oaspeții ar trebui să se impună în această confruntare, dar noi mizam „safe” pe minim un gol inscris de „vulturi”.

 

Biletul Zilei

ora 13:00, Palestina – Australia, Australia să câștige, cota 1.28

ora 21:00, Santa Clara – Benfica, oaspeții să înscrie, cota 1.10

ora 21:45, Leeds – Derby, oaspeții să înscrie, cota 1.42

Cota Totală: 2.00

Citește și...