Biletul Zilei »» Astăzi mizăm pe trei selecții pentru un început verde de săptămână!

Autor:
Publicat: 17/08/2018 | 11:05
Biletul Zilei »» Astăzi mizăm pe trei selecții pentru un început verde de săptămână!
Ghinionul a făcut  ca ieri să nu ne dublăm investiția. Selecțiile, minim două goluri în meci la partidele K. Almaty – Sigma Olomuc (1-2) și LASK Linz – Beșiktaș (2-1), au fost câștigătoare. În schimb,  slecția din partida Basel – Vitesse (1-0) nu a fost câștigătoare, un gol anunlându-ne șansele la u nou câștig.

Astăzi am ales 3 selecții cu care sperăm să începem cu dreptul acest week-end!

Iată Biletul Zilei:

Prima selecție de pe Biletul Zilei îl reprezintă duelul din La Liga dintre Betis și Levante, emci care va conta pentru prima etapă a noului sezon competițional din prima ligă spaniolă. Oaspeții au făcut câteva achiziții interesante în această vară, dar va fi nevoie de puțin timp pentru ca jocul să se lege, echipa având nevoie de timp pentru a se omogeniza. De aceea spunem că  gazdele rămân cu prima șansa la victorie, dar mizăm „acoperit” și pariem pe dubla 1X.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine din Cupa Germaniei. FC Schweinfurt  o va întâlni pe Schalke 04, într-un meci în care, în mod normal nu ar trebui să se pună decât problema scorului. Pariem 2 solist.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Belgia, unde Anderlecht va primi vizita celor de la Mouscron. Formația condusă de Hein Vanhaezebrouck are 3 victorii în primele 3 runde, iar  ofensiva este una impresionantă, cu 11 goluri. De partea cealaltă, oaspeții au suferit 3 înfrângeri și au marcat un singur gol. Diferența de valoare și de formă este evidentă și mizăm ca Anderlecht va avea cel puțin 6 cornere.

 

Biletul zilei

ora 21:30, Anderlecht – Mouscron,

Gazdele peste 5.5 cornere, cota 1.45

ora 21:45, FC Schweinfurt – Schalke 04,

Oaspeții să câștige, cota 1.17

ora 23:15, Betis – Levante,

Gazdele sau egalitate, cota 1.20

Cota totală: 2.04