Biletul Zilei »» Avem șansa de a bifa două „verzi!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/06/2019 | 07:00
Biletul Zilei »» Avem șansa de a bifa două „verzi!”
Ieri nu s-a jucat la Roland Garros din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar meciurile au fost programate pentru astăzi, astfel că Biletul Zilei propus de noi este în joc.

Iată cum pariem:            

Astăzi vom miza pe dueluri din fotbal și tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Evităm selecțiile clasice de tipul 1,X,2 și ne îndreptăm atenția către un pariu special. Vom miza pe cel mult patru cartonașe galbene în meci și precizăm că cele douăă reprezentative nu sunt deloc agresive iar meciul este arbitrat de francezul C. Turpin, care nu este prea darnic cu cartonașele.

Pentru cea de-a doua selecție mergem la competiția de dublu masculin de la Roland Garros, la partida dintre J. Chardy/ F. Martin și J.S. Cabal/ R. Farah. Mizăm „safe” și pariem că J.S. Cabal/ R. Farah vor câștiga cel puțin un set.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine tot din tenis de la turneul de la Poznan unde H. Hurkacz îl va întâlni pe E. Lopez-Perez. Diferența de valoare este evidentă și sperăm să nu asistăm la o surprinză. Pariem simplu că H. Hukacz va fi sportivul care se va califica în faza următoare a competiției.

 

Biletul Zilei

ora 17:30, J. Chardy/ F. Martin – J.S. Cabal/ R. Farah, J.S. Cabal/ R. Farah să caștige, cota 1.18

ora 18:30, H. Hurkacz – E. Lopez-Perez, H. Hurkacz să câștige, cota 1.20

ora 21:45, Olanda – Anglia, sub 4.5 cartonașe, cota 1.53

Cota Totală: 2.16

Citește și...