Biletul Zilei »» Avem trei „verzi” din trei posibile »» Astăzi pariem inspirat pentru un nou câștig!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/04/2019 | 14:36
Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am pariat pe minim un gol al oaspeților în Huesca – Cela Vigo (3-3) și pe cel puțin două goluri în alte doua partide, LASK Linz – Rapid Viena (1-1) și Empoli – Napoli (2-1). Astfel, ne-am dublat pentru a treia oară am consecutiv investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine din runda a dua a play-off-ului din Belgia unde avem derby-ul de tradiție dintre Anderlecht și Club Brugge. Ambele echipe au nevoie de puncte pentru a mai păstra șanse la titlu și foarte probabil că vom asista la o partidă  spectaculoasă cu multe goluri. Noi pariem „safe” că oaspeții vor marca minim un gol.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vine din Danemarca unde va avea loc semifinala din Cupă dintre Brondby și Aalborg.

Gazdele vor încerca să-și valorifice avantajul terenului propriu și să le ofere suporterilor cadou victoria în acest meci. Noi mizăm pe faptul că la finele celor 90 de minut regulamentare, Brondby va fi cel puțin la egalitate cu Aalborg.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Elveția unde avem meciul Luzern-  Young Boy, două echipe axate pe cartea atacului. Mizăm pe minim un gol marcat în primele 45 de minute ale acestui duel.

 

Biletul Zilei

ora 20:30, Brondby – Aalborg, gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.28

ora 21:00, Luzern – Young Boys, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.28

ora 21:30, Anderlecht – Club Brugge, oaspeții să înscrie, cota 1.22

Cota Totală: 2.00

Citește și...