Biletul Zilei »» Căutăm un nou câștig mizînd 100% pe fotbal!

Autor: Cristian P
Publicat: 05/03/2019 | 14:50
Biletul Zilei »» Căutăm un nou câștig mizînd 100% pe fotbal!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Pentru a treia oară la rând ne-am dublat investiția. Am mizat pe succesul gazdelor în U Cluj- Poli Timișoara (1-0), pe cel puțin un gol în prima repriză la FC Midtjylland – FC Nordsjaelland (1-2) și Hamburg să conducă la pauză sau să câștige duelul cu Furth (1-0).

Pentru astăzi vom miza tot pe fotbal. Am ales trei selecții cu mari șanse de reușită.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la delul din Champions League de pe „Bernabeu” dintre Real și Ajax. După ce s-a impus cu 2-1 la Amsterdam, Real Madrid are prima șansă la calificare în fața celor de la Ajax. De remarcat este faptul că „lăncierii” au surprins plăcut cu evoluția lor din prima manșă și vor încerca să dea lovitura chiar în fieful „galacticilor”. Mizăm pe un meci spectaculos și pariem pe cel puțin câte un gol de fiecare parte.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin din ligile inferioare din Anglia. În Championship, la disputa Derby – Wigan pariem că echipa gazdă nu va fi învinsă, în timp ce la duelul din League One dintre Cheltenham și Bury mizăm pe cel puțin o schimbare a tabelei de marcaj în dreptul oaspeților.

Biletul Zilei

ora 21:45, Derby – Wigan, gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.19

ora 21:45, Cheltenham – Bury, oaspeții să înscrie, cota 1.20

ora 22:00, Real Madrid – Ajax, ambele să înscrie, cota 1.44

Cota Totală: 2.06

Citește și...