Biletul zilei: Cele mai simple ponturi, pentru o nouă zi de profit!

Autor: Sabin P.
Publicat: 18/05/2018 | 09:00

Pe langa pachetul de pachetul de ponturi propus, zilnic avem posibilitatea să ne dublăm investiția și cu un mic bilet în cota 2. În primele 4 luni ale anului, acesta a avut de ficare dată un bilanț pozitiv!

Biletul zilei

Sperăm ca și varianta de astăzi să ne dubleze investiția, mai ales că pariurile selectate implică un grad extrem de risc extrem de scăzut. Mizăm pe minimum 2 goluri în derby-ul Copenhaga – Midtjylland, confruntare în care remiza nu avantajează pe nimeni. Cu doar 2 etape înainte de finalul sezonului, formația din capitala Danemarcei este egală la puncte, pe locul 3, cu Nordsjaelland, în timp ce Midtjylland împarte cu Brondby chiar prima poziție a ierarhiei.
Pariem împotriva lui Zalgiris Kaunas, fără îndoială outsider-ul  din Final Four-ul Euroligii de baschet, turneu ce se desfășoară la Belgrad. Misiunea lituanienilor va fi cu atât mai dificilă cu cât în semifinale o vor întâlni pe Fenerbahce, nimeni alta decât deținătoarea trofeului.

Pentru ultimul pont de pe bilet revenim la fotbal. Mizăm pe maximum 3 modificări ale tabelei în AC Ajaccio – Le Havre, semifinală cu manșă unică pentru accederea în finala barajului de promovare în Ligue 1. În ”directele” din sezonul regulat, fiecare și-a câștigat meciurile de pe teren propriu. Au fost două partide extrem de strânse, cu doar 3 goluri consemnate, în total.

FC COPENHAGA – MIDTJYLLAND PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.21
FENERBAHCE – ZALGIRIS KAUNAS 1 (INCLUSIV PRELUNGIRI) COTA 1.36
AC AJACCIO – LE HAVRE SUB 3.5 GOLURI COTA 1.22
COTA TOTALĂ: 2.01

Citește și...