Biletul zilei: Două ponturi pentru o nouă zi de profit!

Autor: Sabin P.
Publicat: 15/04/2018 | 09:32

Ne-am apropiat și ieri profitul! Am investit cu succes pe cel puțin 3 goluri marcate în Barcelona – Valencia, meci câștigat de catalani cu scorul de 2-1 și pe două sau mai multe modificări ale tabelei în jocurile Tottenham – Man. City și Liverpool – Bournemouth. La Londra, formația lui Guardiola a câștigat cu 3-1, în timp confruntarea de pe Anfield s-a incheiat cu scorul de 3-0 în favoarea gazdelor.

Biletul zilei

Astăzi investim pe două pronosticuri, însă doar unul dintre acestea duce greul. La o cotă e 1.85 luăm în calcul un derby Lazio – Roma cu 6 sau mai multe cartonașe acordate. Rivalitatea dintre cele două este acerbă, iar în plus, de această dată avem și un meci cu o miză imensă. Formațiile din Roma luptă pentru o clasare pe locule 3-4 din Serie A, poziții vânate și de grupările din Milano.

Pentru a duce cota biletului peste 2, am optat pentru pronosticul „peste 1,5 goluri” în confruntarea din Ligue 1, dintre PSG și AS Monaco. Golurile au venit cu ușurință în disputele anterioare. Ne așteptăm la cel puțin două și în această seară.

Ora 21:45 Lazio – AS Roma, Peste 5,5 cartonașe – Cota 1.85
Ora 22:00 PSG – AS Monaco, Peste 1,5 goluri – Cota 1.11

 

Citește și...