Biletul Zilei » Duelurile din Europa League, baza profitului de astăzi!

Autor: Cristian P
Publicat: 20/02/2020 | 09:41
Biletul Zilei » Duelurile din Europa League, baza profitului de astăzi!

Biletul Zilei de astăzi conține selecții din fotbal și hochei cu ajutăroul cărora țintim să ne dublăm investiția.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în prima ligă de hochei din Rusia unde avem duelul St. Petersburg – Nizhny Novgorod. Se anunță spectacol total iar noi nu ne complicăm și pariem în consecință pe minim 4 goluri marcate în meci, selecție câștigătoare în ultimele 11 confruntări directe.

Închidem Biletul Zilei de astăzi cu două selecții de la duelurile care au loc astăzi în 16-imile Europa League. Vom paria pe dubla „1X” de la Frankfurt- Salzburg, iar în alegerea acestei selecții ținem cont de faptul că austriecii nu mai sunt acea formație de temut din toamnă, fiind în regres, Salzburg cedând incusiv fotoliul de lider în Austria. Ultima selecție vine din Spania de la duelul Getafe- Ajax, un meci deschis oricărui rezultat având în vedere forma pe care cele doouă echipe o traversează. Vom miza simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, confruntarea anunțându-se spectaculoasă.

Biletul Zilei
St. Petersburg – Nizhny Novgorod- peste 3.5 goluri- cota 1.20
Frankfurt – Salzburg- 1X- cota 1.33
Getafe – Ajax- peste 1.5 goluri- cota 1.28
Cota totală: 2.04

 

 

Citește și...