Biletul Zilei »» Fotbal și tenis pentru un nou „verde!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/06/2019 | 10:08
Biletul Zilei »» Fotbal și tenis pentru un nou „verde!”
Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe minim două seturi câștigate de A. Zverev în partida cu F. Fognini (3-1), pe succesul Simoeni Halep în partida cu I. Swiatek (2-0) și pe cel puțin un set câștigat de D. Thiem în duelul cu G. Monfils (3-0).

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal și tenis cu mari șanse de reușită cu ajutorul cărora țintim un nou „verde”.

Iată cum pariem:            

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din cadrul turneului final al Campionatul Mondial U20, unde Franța se va duela cu SUA în faza „optimilor”. Francezii sunt principalii favoriți la câștigarea competiției și probabilitatea de a-și opri drumul în această fază a competiției este extrem de redusă. Vom miza pe calificarea Franței în sferturile de finală.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin de la turneul de la Roland Garros. Pe tabloul feminin avem duelul dintre S. Stephens și  J. Konta. Ne așteptăm la un debut de partida echilibrat și pariem că primul set va avea cel puțin 9 game-uri. Tot de pe tabloul feminin vine și ultima selecție de pe Biletul Zilei de la duelul dintre M. Vondrousova și P. Martic. Sunt două sportive care au ajuns surprinzator până în această fază a competiției și în mod normal ar trebui să vedem o partidă de trei seturi. Pariul nostru este „safe” și mizăm pe minim un set câștigat de M. Vondrousova.

Biletul Zilei        

ora 15:00, S. Stephens – J. Konta, peste 8.5 seturi în primul set, cota 1.36

ora 17:00, M. Vondrousova – P. Martic, M. Vondrousova să câștige minim un set, cota 1.22

ora 18:30, Franța U20 – SUA U20, Franța U20 să se califice, cota 1.22

Cota Totală: 2.02

Citește și...