Biletul Zilei » Golurile ne-au adus profit ieri » Astăzi pariem tot pe goluri!

Autor: Cristian P
Publicat: 17/02/2020 | 09:14
Biletul Zilei » Golurile ne-au adus profit ieri » Astăzi pariem tot pe goluri!

Biletul Zilei de ieri a fost „verde”. Am pariat inspirat pe goluri la trei sleețcii din fotbal, și ne-am dublat fără emoții investiția. Astăzi vom paria tot pe goluri la un duel din hochei din Rusia și la două meciuri de fotbal din Serie A și Liga 1.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Serie A. Pe „San Siro” AC Milan va primi vizita celor de la Torino. „Diavolii” sunt condamnați să obțină victoria pentru a reveni în lupta pentru cupele europene. Vom paria pe minim două goluri în meci, selecție care a fost câștigătoare în patru din ultimele cinci „directe”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Liga 1. În epilogul penultimei runde FC Hermannstadt va primi vizita Astrei Giurgiu. Oaspeții sunt montați să obțină victoria, cele trei puncte însemnând calificarea matemtatic în play-off.Nu ne complicăm și pariem „safe” pe minim un gol marcat de oaspeți.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din hochei din Rusia. Jokerit se va duela cu Dinamo Moscova într-un meci în care cuvântul de ordine este spectacolul. Vom paria în consecință pe minim patru schimbări ale tabelei de marcaj în meci.

Biletul Zilei
AC Milan- Torino- peste 1.5 goluri- cota 1.22
FC Hermannstadt- Astra Girugiu- Astra, peste 0.5 goluri- cota 1.40
Jokerit- Dinamo Moscova- peste 3.5 goluri- cota 1.20
Cota totală: 2.04

 

Citește și...