Biletul Zilei »» Ieri a fost „verde” Astăzi axați din nou pe profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 19/08/2018 | 11:42
Biletul Zilei »» Ieri a fost „verde” Astăzi axați din nou pe profit!

Ieri ne-am dublat investiția. Am  mizat pe victoriile campioanelor Juventus și PSV în meciurile susținute cu Chievo și F. Sittard și pe cel puțin două goluri în derby-ul londonez dintre Chelsea și Arsenal!

 

Iată cum pariem astăzi:

 

În Liga 1, CFR Cluj va primi vizita formației Dinamo București într-o partidă care se anunță extrem de interesantă. Ardelenii sunt pe val, iar jocul începe sub comanda lui Toni Conceicao să se lege din ce în ce mai bine. De partea cealaltă, Dinamo este încă o echiă crudă, în formare și este greu de crezut că va avea forța de a pleca cu cele trei puncte din Gruia.

De aceea vom miza că Dinamo nu se va impune în acest meci și vom partia pe 1X.

Tot pe o dublă, dar X2 vom merge și în cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei. Manchester United va juca pe terenul celor de la Brighton, o echipă fără mari pretenții în Premier League. Diferența de valoare este evidenta și pariem că formația lui Mourinho nu va pierde.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din La Liga. Real Madrid va ddebuta în noul sezon competițional din La Liga cu cei de la Getafe.

„Galacticii” sunt clar favoriți să se impună, dar noi mizăm pe cel puțin câte o reușită în fiecare repriza, pariu ce ar putea fi acoperit cu ușurință doar de către formația gazdă.

 

Biletul zilei                 

ora 18:00, Brighton – Manchester United,

Egalitate sau câștigă oaspeții, cota 1.17

ora 21:00, CFR Cluj – Dinamo București,

Egalitate sau câștigă gazdele, cota 1.23

ora 23:15, Real Madrid – Getafe,

Gol în ambele reprise, cota 1.40

Cota totală: 2.01

Citește și...