Biletul Zilei »» Ieri a fost „verde” »» Astăzi pariem inteligent pentru un debut de săptămână cu dreptul!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/05/2019 | 11:19
Biletul Zilei »» Ieri a fost „verde” »» Astăzi pariem inteligent pentru un debut de săptămână cu dreptul!
Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat că Derby nu va fi învinsă de WBA (3-1), că oaspeții nu vor pierde în Gent – Club Brugge (0-1) și pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la Universitatea – FCSB (0-2). Pentru astăzi vom miza pe trei dueluri din fotbal cu mari șanse de reușită.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din prima ligă daneză, unde Esbjerg va primi vizita celor de la Nordsjaelland. Gazdele vor să-și pastreze locul al treilea și în mod normal ar trebui să obțină un rezultat pozitiv. Vom paria „1X”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Suedia, la partida dintre Elfsborg și Norrkoping. E o confruntare care promite spectacol având în vedere stilul ofensiv al celor două formații, motiv pentru care vom miza pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Serie A dintre AC Milan și Bologna. Gazdele au prima șansă la victorie. Noi însă vom paria „safe” pe minim un gol marcat de AC Milan.

Biletul Zilei

ora 20:00, Esbjerg – Nordsjaelland, gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.45

ora 20:00, Elfsborg – Norrkoping, peste 1.5 goluri, cota 1.22

ora 21:30, AC Milan – Bologna, gazdele să înscrie, cota 1.15

Cota Totală: 2.03

Citește și...