Biletul zilei: Ieri, un nou combo câștigător! Vezi cu ce variantă ne putem dubla și azi investitia »

Autor: Sabin P.
Publicat: 16/05/2018 | 10:00

Fără a forța, însă pariind simplu și inteligent, miercuri ne-am atins fără nicio emoție ținta. Am mizat pe succesul Sharapovei, cu handicap de plus un set, în fața australiencei Barty, meci câștigat de Maria cu 2-1 la seturi, completând cu două pronosticuri din fotbal. Pentru Le Havre – Brest, scor 2-0, pontul inclus pe bilet a fost sub 3.5 goluri, în timp ce la meciul Aston Villa – Middlesbrough am avansat varianta sub 1.5 goluri în prima repriză. Disputa a consemant un scor alb, favorabil gazdelor, care au avansat astfel în finala barajului de promovare în Premier League. 

Biletul zilei

Astăzi ne focusăm pe finala Ligii Europa, duel programat, de la ora 21:45, la Lyon. Marseille va fi o rivală solidă pentru trupa lui Simeone, dar cam atât. Atletico a devenit în ultimii ani o formație de calibru la nivel european, dovadă stând rezultatele și performanțele interne, dar și din Liga Campionilor. Griezmann și compania își vor atinge obiectivul, poate chiar din primele 90 de minute ale acestui ultim act. Ne luăm totuși măsuri de precauție și investim pe un pont, teoretic, mai simplu: Atletico Madrid câștigă trofeul.

Alăturăm variantei prezentate, pronosticuri pe goluri. Anticipăm cel puțin 2 modificări ale tabelei în jocurile Molde – Stromsgodset și Rossenborg – Lillestrom, ambele contând pentru etapa cu numărul 10 din Eliteserien, prima ligă a fotbalului norvegian. Sub așteptări startul galonatei Rosenborg în actualul sezon, multipla campioană a ligii având deja de recuperat 7 puncte față de Brann, lidera actuală. Are avantajul terenului propriu în acest duel, aici marcând de 9 ori în doar 4 jocuri, dar și ascendentul moral. În urmă cu mai puțin de 3 săptămâni, Rosenborg a dispus de Lillestrom, chiar pe terenul acesteia,  în Supercupa Norvegiei.

Ora 19:00 Molde – Stromsgodset, Peste 1,5 goluri  – Cota 1.25
Ora 19:00 Rosenborg – Lillestrom, Peste 1,5 goluri – Cota 1.19
Ora 21:45 Marseille – Atletico Madrid, Atletico va câștiga trofeul – Cota 1.36

Citește și...