Biletul zilei: Majorăm profitul! Variantă logică pentru meciul Muntenegru – România

Publicat: 04/09/2017 | 10:49

Biletul propus ieri s-a “înverzit” încă o data! De asemenea, aşa cum v-am obişnuit, ponturile oferite au ieşit câştigătoare fără nicio emoţie! 

Elveţia şi Suedia au câştigat la pas în Letonia, respectiv Belarus (3-0, 4-0), in timp ce Franţa s-a împiedicat, inexplicabil, de Luxemburg, la Toulouse. Scorul a fost 0-0, în condiţiile în care pariul nostru avea în vedere maximum 6 modificări ale tabelei!

Biletul zilei

Ca şi în zilele anterioare,  ponturile selectate pe biletul zilei vin preliminariile pentru Mondialul de anul viitor. Mizam şi pe meciul României, în Muntenegru, dar nu luăm în calcul un rezultat deosebit bifat de Naţionala lui Daum.  Mai mult, dacă Stanciu, Chiricheş & co. vor repeta evoluţiile extrem de modeste din această campanie, sunt şanse bune să asistăm la o victorie a gazdelor, echivalentă cu ieşirea României din lupta pentru locul secund al grupei de calificare.

Al doilea pronostic de pe biletul zilei are în vedere succesul Angliei în derby-ul de pe Wembley cu Slovacia. Victoria îi aduce naţionalei pregătite de Southgate calificarea, în proporţie de 99%, la turneul final din Rusia. De remarcat ca Anglia are victorii pe linie în meciurile oficiale disputate în ultimii 5 ani pe teren propriu!

Biletul zilei

21:45 Muntenegru – România, 1x – Cota 1.38
21:45 Anglia – Slovacia, 1 – Cota 1.43

Autor: Sabin P.

Citește și...