Biletul Zilei »» Mizăm inteligent pentru un debut „verde” de lună!

Autor: Cristian P
Publicat: 01/08/2019 | 13:16
Biletul Zilei »» Mizăm inteligent pentru un debut „verde” de lună!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din manșa secundă a turului II al Europa League, cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din duelul de la Giurgiu dintre FCSB și Alashkert. Partida se reia de la scorul de 3-0 pentru roș-albaștri, rezultat stability în turul di  Armenia, unde adversara vicecampioanei României și-a arătat limitele. Și astăzi ne așteptăm ca FCSB să se impună lejer, fără emoții în dauna armenilor și pariem pe minim două goluri marcat de „roș-albaștri” în acest joc.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul dintre Ljubljana și Yeni Malatyaspor. În tur a fost 2-2, iar noi anticipăm din nou spectacol la acest duel. Vom miza simplu, pe două schimbări ale tabelei de marcaj în meci.

Acelați tip de pariu îl avem și pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei. Aceasta vine de la confruntarea dintre Brondby și Lechia. Polonezii au tranșat în favoarea lor duelul din tur cu scorul de 2-1 iar noi ne așteptăm la un meci ddeschis, danezii fiind nevoiți să atacace pentru a răsturna scorul.

Biletul Zilei        

Ora 20:30, Brondby – Lechia, peste 1.5 goluri, cota 1.45

Ora 21:00, O. Ljubljana – Yeni Malatyaspor, peste 1.5 goluri, cota 1.15

Ora 21:30, FCSB – Alashkert, gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.20

Cota totală: 2.00  

Citește și...