Biletul Zilei »» Mizăm pe fotbal și tenis pentru un start perfect de lună!

Autor: Cristian P
Publicat: 01/06/2019 | 15:21
Biletul Zilei »» Mizăm pe fotbal și tenis pentru un start perfect de lună!
Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal și tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția încă din prima zi a lunii.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine, cum era și firesc din fotbal de la finala Champions League de la Madrid de pe „Wanda Metropolitano” dintre Tottenham și Liverpool. E clar, ambele grupări vor da totul în acest meci. Am analizat foarte bine acest meci și suntem de părere că formația lui Klopp are prima șansa în această finală, motiv pentru care mizăm că Liverpool va câștiga trofeul.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vine tot din fotbal de la duelul din Liga a 2-a din Austria unde liderul Wattens are nevoie de victorie pe terenul retrogradatei Horn pentru a obține promovarea. Mizăm „safe” că Wattens va conduce la pauză sau se va impune la final.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la Roland Garros unde pe tabloul feminin A. Petkovic se va duela cu A. Barty. Sportiva din Australia este favorită să se impună în fața jucătoarei aflate pe locul 69 în ierarhia mondială feminină. Noi pariem simplu că A. Barty se va impune în această partidă.

 

Biletul Zilei        

ora 17:30, A. Petkovic – A. Barty, A. Barty să câștige, cota 1.15

ora 18:00, Horn – Wattens, oaspeții pauză sau final, cota 1.18

ora 22:00, Tottenham – Liverpool, Liverpool să câștige trofeul, cota 1.48

Cota otală: 2.01

 

 

Citește și...