Biletul Zilei » Mizăm pe un combo din trei sporturi diferite!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/02/2020 | 09:53
Biletul Zilei » Mizăm pe un combo din trei sporturi diferite!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal, tenis și hochei, cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la meciul de hochei din Rusia dintre Spartak Moscova – Magnitogorsk. Vom paria pe selecția „3 goluri asiatic” și remarcăm faptul că dacă se vor înscrie exact 3 goluri, pariul va primi cotă 1.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge la turneul masculin de tenis de la Buenos Aires unde L. Djere se va duela cu F. Cerundolo. Vom paria simplu pe victoria lui Djere.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție din fotbal, din Championship, unde Barnsley se va duela pentru cele trei puncte puse în joc cu Birmingham. Este un meci care promite spectacol, goluri, iar noi nu ne complicăm și pariem „safe” pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în ultimele 13 „directe”.

Biletul Zilei
Spartak Moscova – Magnitogorsk- peste 3 goluri Asiatic- cota 1.22
L. Djere – F. Cerundolo- 1- cota 1.36
Barnsley – Birmingham- peste 1.5 goluri, cota 1.22
Cota totală: 2.02

 

Citește și...