Biletul zilei: Ne dublam investiția cu cele mai simple pariuri!

Autor: Sabin P.
Publicat: 13/06/2018 | 09:00

Pentru varianta de combo a zilei a trebuit să consultam inclusiv oferta de pariere pentru prima ligă de fotbal a Belarusului, dar și Cupa Norvegiei. În completare, un pronostic din tenis. 

Biletul zilei

Rus are avantajul ”terenului propriu” în meciul cu americanca Vandeweghe de la Den Bosch. Nu și al valorii, însă! Dacă olandeza esta doar a 100-a jucătoare a lumii, Coco stă pe locul 16 WTA, poziție de pe care se pregătește să abordeze în forță sezonul pe iarbă, suprafață ce i-a adus performanțe bune și foarte bune în sezoanele anterioare. Mizăm solist pe Vandeweghe, varianta pe care o ”utilizăm” și atunci când investim pe Bate Borisov, în meciul de acasă cu Gomel. Liderul din Belarus a avut mulți jucători convocați la națională, motiv din care și rezultatele din ultimele două runde au fost sub așteptări. Situația va reveni la normal în această etapă, iar BATE va relua șirul victoriilor,  mai ales că și adversarul pe care-l va avea în față este unul fără mari pretenții: locul 15 (din 16 echipe) după 10 etape, cu doar 7 puncte acumulate.

În optimile Cupei Norvegiei, Bodo/Glimt înfruntă o adversară din liga a 3-a. În trecut, cele două s-au înfruntat în liga secundă, oferind partide interesante, cu multe goluri. În ultimii ani, Bodo/Glimt a reușit să găsească resursele pentru a promova, în timp ce adversara de azi a luat-o în direcția opusă. Ne vom baza în special pe gazde pentru confirmarea pronosticului oferit: peste 2,5 goluri în meci.

Ora 14:00 Vandeweghe – Rus, 1 – Cota 1.18
Ora 18:45 BATE – Gomel, 1 – Cota 1.20
Ora 19:30 Bodo/Glimt – Hodd, Peste 2,5 goluri – Cota 1.44
Cota finală: 2.03

Citește și...