Biletul Zilei » Pariem pe fotbal pentru profit!

Publicat: 09/07/2020 | 09:08
Biletul Zilei » Pariem pe fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi este alcătuit 100% din fotbal. Vom miza pe dueluri din România, Danemarca și Italia în încercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu două selecții din Danemarca și Italia în care vom miza pe goluri. Vom paria pe minim două goluri marcate în confruntarea dintre Aalborg și Aarhus care se va disputa în prima ligă din Danemarca, în ultimele trei directe marcându-se câte cinci goluri și pe o reușită a oaspeților în duelul din Serie A dintre Verona și Inter, „nerazzurrii” fiind în luptă pentru locul secund.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din liga secundă unde în cea de-a doua rundă a play-off-ului de promovare, UTA Arad se va duela cu Turris. Gazdele pleacă în acest play-off de pe primul loc și menționăm că în sezonul regular nu au avut adversar terminând cu un avans de 11 puncte. De notat ar fi că pe teren propriu, „Bătrâna Doamnă” este neînvinsă în ultimele 12 partide, motiv pentru care nu ne complicăm și pariem „1 cu handicap 0”, ceea ce însemană că în cazul în care UTA nu se va impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei              
ora 17:30, UTA – Turris – 1 cu handicap 0- cota 1.40
ora 19:00, Aalborg – Aarhus- peste 1.5 goluri- cota 1.22
ora 22:45, Verona – Inter- oaspeții să înscrie- cota 1.18
Cota totală: 2.01