Biletul zilei: Pariem pe meciurile de la Medias şi Wolfsburg, pentru al 3-lea combo câştigător, consecutiv!

Autor: Sabin P.
Publicat: 17/05/2018 | 10:00

Aşa cum anticipam pe varianta de bilet oferită ieri, Atletico Madrid a reuşit să-şi treacă în palmares un nou trofeu Europa League. Mai mult, echipa lui Simeone a făcut instrucţie cu Ol. Marseille, impunându-se cu 3-0. Pronosticul pentru finală, împreună cu sugestiile pe goluri, 2 sau mai multe, consemnate în jocurile Molde – Stromgodset și Rosenborg – Lillestrom ne-au adus un nou bilet câștigător.

Biletul zilei

Astăzi mizăm pe Wolfsburg – Kiel, prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Bundesliga, dar şi Gaz Metan – FC Voluntari, mare derby în zona roşie a clasamentului din Liga 1.

Kiel nu are experiența unor partide cu o astfel de miză. De asemenea, formația care în urmă cu exact an încă mai evolua în Liga a 3-a, nici nu a avut șansa de a întâlni, în cele mai recente sezoane, trupe de prim eșalon. Nici valoarea lotului nu este comparabilă cu cea a gazdelor, manageriate și de un antrenor cu ștaif: Bruno Labbadia. Pariul 1 solist are valoare, dar pentru o cotă perfectă pentru a fi introdusă pe unul dintre biletele de joc ale zilei de joi, alegem varianta mai safe : Wolfsburg câștigă minim o repriză.

Egalul nu prea are valoare în acest joc contând pentru etapa a 10-a din play-off, dar argumentul nu scoate automat din calcule remiza. Dimpotrivă, raportat la echilibrul de forțe, chiar acesta este rezultatul cel mai logic al partidei de la Mediaș. Ne așteptăm, în aceeași măsură, la o confruntare relativ deschisă. Mizând pe apărări extrem de permisive, niciuna dintre formații nu poate spera într-un deznodământ fericit, adoptând tactici defensive în acest adevărat derby pentru menținerea în Liga 1.

Ora 20:45 Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, Peste 1,5 goluri – Cota 1.46
Ora 21:30 Wolfsburg – Kiel, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză – Cota 1.44

Citește și...