Biletul Zilei » Profitul vine din Bundesliga, La Liga și Premier League!

Autor: Cristian P
Publicat: 29/02/2020 | 09:50
Biletul Zilei » Profitul vine din Bundesliga, La Liga și Premier League!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Astăzi vom miza pe meciuri din Bundesliga, La Liga și Premier League.


Pentru mai multe ponturi și bilete câștigătoare accesează zilnic pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Deschidem Biletul Zilei de astăzi cu o selecție din Premier League care nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Este vorba de duelul dintre West Ham- Southampton, meci în care mizăm pe minim un gol în meci marcat de gazde, selecție câștigătoaare în ultimele cinci „directe”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Bundesliga la duelul Augsburg- Monchendgladbach. Gazdele se confurntă cu mari probleme de efectiv având mulți jucători indisponibili. În plus, diferența de valoare este în favoarea oaspeților care sunt pe locul 3 și au ca obiectiv calificarea în Champions League. Vom paria însă „safe” pe dubla „X2”.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în La Liga la duelul dintre Valencia și Betis. Confruntările directe dintre cele două au fost mai mereu spectaculoase și cu goluri, motiv pentru care pariem în consecință pe selecția „peste 1.5 goluri” în meci.

Biletul Zilei        
West Ham – Southampton – West Ham, peste 0.5 goluri- cota 1.26
Augsburg- Monchendgladbach – X2- cota 1.28
Valencia – Betis – Peste 1.5 goluri- cota 1.25
Cota totală: 2.01

Citește și...