„Bizonul” după ce a calificat FCSB în play-off-ul Europa League: „Este formidabil să marchezi în ultimele minute!”

Autor: Cristian P
Publicat: 17/08/2018 | 07:41
„Bizonul” după ce a calificat FCSB în play-off-ul Europa League: „Este formidabil să marchezi în ultimele minute!”
Gnohere a calificat FCSB de unul singur în play-off-ul Europa League iar la finalul partidei cu Hajduk Split, în care a marcat ambele goluri ale roș-albaștirlor a declarat că sentimentul este extraordinar atunci când înscrii în prelungiri.

„Important este că ne-am calificat. Îi mulțumesc lui Benzar pentru centrare, o așteptam. Este formidabil să marchezi în ultimele minute. E enorm că am marcat acasă, în ultimul minut, în fața acestui public minunat”, a declarat  Gnohere după partida cu Hajduk Split.

Gnohere a deschis scorul din penalty în minutul 53, transformând lovitura de la 11 metri obținută de Benzar în urma unui henț a unui adversar pentru ca în minutul 90+3 să înscrie din centrarea lui Benzar cu capul profitând și de ieșirea greșită a goalkeeperului croat.

Entuziasmat de evoluția Bizonului dar mai ales de faptul că acesta a califcat prin cele două goluri marcate FCSB în play-off-ul Europa League, Gigi Becali, finanțatorul FCSB a anunțat că îi va mări salariul atacantului.

„Pentru treaba asta, Gnohere nu va mai fi vândut vreodată de la Steaua. Va avea mărire de salariu. I-am transmis că îi dau și 10.000 de euro pentru fiecare kilogram în minus. De câte ori dă un kilogram jos, pac 10.000 de euro. Îi iau banii înapoi dacă se îngrașă, trebuie el să îmi dea”, a declarat Gigi Becali, după calificare la Digi Sport.

În play-off-ul Europa League, FCSB se va confrunta cu austrieicii de la Rapid Viena care au trecut în turul III preliminar de Slovan Bratislava. La austrieci evoluează și fostul jucător al Craiovei, Ivan!

 

Citește și...