Blestem sau coincidență înfiorătoare?! Ce a făcut Andrei Holban înainte să se izbească de un copac cu BMW-ul. Circula cu peste 120 km/h

Publicat: 22/09/2019 | 10:25

“Blestem sau coincidență înfiorătoare?!”– este gândul pe care l-au avut unele dintre rudele lui Andrei Holban, dar și apropiații săi după ce au aflat ce a făcut înainte să se izbească de un copac cu BMW-ul. Vă reamintim că el circula cu peste 120 km/h pe un drum din județul Iași și după ce a pierdut controlul volanului, s-a oprit cu bolidul într-un pom aflat pe marginea drumului. Trupul tânărului a fost găsit la circa 50 de metri de copacul cu care s-a produs impactul, iar poliţiştii care au demarat o anchetă consideră că, la cum s-a dezmembrat maşina, el nu avea nicio şansă la viață.

Blestem sau coincidență înfiorătoare?! Ce a făcut Andrei Holban înainte să se izbească de un copac cu BMW-ul

În vârstă de 21 de ani, Andrei Holban și-a ridicat recent permisul de la Poliţie, după ce i-a fost reţinut pentru depăşirea vitezei, potrivit unor surse ZDI. El ar fi dat Poliţia Rutieră în judecată, iar magistraţii i-au dat câştig de cauză, astfel că, în urmă cu câteva zile, el şi-a recuperat permisul. Din acest motiv unii cred că asupra lui ar fi fost un blestem… dacă nu și-ar fi luat permisiul înapoi, el ar fi acum în viață; alții sunt de părere că acest amănunt reprezintă doar o coincidență înfiorătoare.

Surse din ancheta deschisă în urma accidentului rutier cumplit au spus că la faţa locului nu se văd urme de frânare. Mai mult, unii dintre cunoscuții săi au mărturisit că, înainte cu doar câteva ore înainte de tragedie, Andrei Holban s-a lăutat pe un grup de pe Facebook că a circulat cu 180 de km/oră. Incidentul s-a petrecut în timp ce se deplasa cu viteză dinspre Vlădeni spre Şipote; el a pierdut controlul volanului în dreptul localităţii Hălceni şi s-a izbit de un copac. Tânărul cunoştea bine drumul, la momentul accidentului îndreptându-se spre Şipote, unde bunicul său avea o lăptărie.

În jurul copacului care i-a adus moartea, rudele și apropiații au ridicat un mic altar: au aprins mai multe candele. Andrei Holban era student la Medicina veterinară.

Citește și...