BLOOMBERG il prezinta pe Victor Ponta drept favorit in alegeri!

Publicat: 31/10/2014 | 11:32
BLOOMBERG il prezinta pe Victor Ponta drept favorit in alegeri!

In ce mai recenta analiza a prestigiosului Blomberg, se mentioneaza ca Victor Ponta este pe cale sa castige alegerile prezidentiale.

Bloomberg anunta ca Pont conduce cu 13 puncte in sondajele de opinie. Analistii citati anunta ca o victorie a lui Ponta ar insemna un semnal de continuitate, iar economia ar avea de castigat. Prim-ministrul român Victor Ponta este garantat pentru a face primul pas spre preşedinţia, după batalia privind investigaţiile de corupţie ale membrilor de partid şi de acuzaţiile, conform carora at fi fost spion.

ponta

ponta

Social-democratul Ponta, in varsta de 42 de ani, are un avans de pana la 13 puncte procentuale faţă de liderul Partidului Liberal, Klaus Johannis poziţia în prima etapă a unui buletin de vot prezidenţial, la 2 noiembrie, potrivit sondajelor. Ceea ce poate demonstra ca in al doilea tur între cei doi, pe 16 noiembrie, Ponta ar câştiga, în conformitate cu anchetele, scrie www.bloomberg.ro.

ponta

Citeste si

Gafa incredibila! Indemn-SOC al unui prim-vicepresedinte PDL: “Votati Victor Ponta!”

Ultimul sondaj CSCI: Ponta, favorit la presedentia Romaniei! Iohannis nu trece de ‘pragul psihologic’
 

„Opoziţia este blocata într-o aşa-numită mentalitate de argint-glont, de aşteptare pentru o lovitură decisivă pentru a-l distruge pe Ponta”, a declarat Adrian Moraru, analist la institutul, care a fost studiat alegerilor din România începând cu anul 2004. „problema este că nici unul dintre rivalii săi par să nu aibă capacitatea de a furniza acea lovitura”, a mai continuat acesta.

Citește și...