Boala cruntă de care suferea Tamara Buciuceanu-Botez. De ce a murit îndrăgita actriță

Publicat: 15/10/2019 | 18:56
Boala cruntă de care suferea Tamara Buciuceanu-Botez. De ce a murit îndrăgita actriță

Tamara Buciuceanu-Botez s-a luptat în ultimii ani de viață cu o boală cruntă… iar aceasta nu era singura ei problemă medicală. Vă reamintim că “Doamna comediei românești”, așa cum a fost supranumită actrița, a ajuns de urgență la spital la începutul acestei luni. Artista s-a simțit foarte rău pe fondul unei boli cardiace mai vechi, iar medicii de la Spitalul Elias au decis să o interneze.

Citește și: Sfâșietor! Mesajul transmis pe pagina de Facebook a nepotului Tamarei Buciuceanu-Botez la scurt timp după ce actrița a murit

Boala cruntă de care suferea Tamara Buciuceanu-Botez

Odată cu onorabila vârstă la care a ajuns actrița Tamara Buciuceanu-Botez s-au înmulțit și problemele sale de sănătate. Conform unor surse din anturajul regretatei artiste, înainte să ajungă pe mâinile doctorilor, ea a ridicat mai multe cărţi grele şi s-a ales cu fisuri la mai multe oase, relatează spynews.ro. După ce și-a dat seama că nu se mai poate îngriji singură, a decis să angajeze pe cineva care să se ocupe de ea 24 de ore din 24. Puțini știu că, în urmă cu câțiva ani, îndrăgita vedetă fusese diagnosticată cu o afecţiune gravă şi era programată să meargă la Spitalul Elias să facă o scoatere de lichid. Acest lucru îl făcea periodic… de multă vreme. În plus, ea nu mai reuşea să se odihnească deloc bine.

Citește și: A murit Tamara Buciuceanu Botez! Ce le-a cerut apropiaților pe patul de spital: ultima dorință

Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, a anunțat oficial vestea tristă că actrița Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viață.

“Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!” este tristul anunț pe care l-a făcut doctorul Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt de la Spitalul Elias.

Citește și: Ultima apariție la TV a Tamarei Buciuceanu. Era extrem de slăbită

Tamara Buciuceanu-Botez are o stea pe Aleea Celebrităților din București

În urmă cu 8 ani, Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Aleea Celebrităților din București, în urma unui proiect inițiat de Teatrul Metropolis. Marea doamnă a filmului și teatrului românesc a murit cu multe regrete, printre care acela că a rămas singură, că a fost părăsită, treptat, de toți oamenii ei dragi.