Bogdan Argeș Vintilă a început în genunchi mandatul la FCSB: „Cu credinţă în Dumnezeu ne putem reveni!”

Autor: Cristian P
Publicat: 26/08/2019 | 12:02
Bogdan Argeș Vintilă a început în genunchi mandatul la FCSB: „Cu credinţă în Dumnezeu ne putem reveni!”

Bogdan Argeș Vintilă a început în genunchi mandatul ca antrenor principal al FCSB, vicecampioana fiind umilită la Mediaș de Gaz Metan, scor 4-0, meciul contând pentru runda a VII-a a Ligii 1.

La finalul partidei, deși echipa sa a fost depășită la toate capitolele de formația lui Edward Iordănescu, Bogdan Argeș Vintilă a oferit declarații halucinante, afirmând că a remarcat și lucruri pozitive în jocul elevilor săi.

„Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit şi ca urmare a şansei lor. În concluzie meciul a fost echilibrat până la cele două greşeli ale noastre. Apoi totul a devenit mult mai uşor pentru ei. Rezultatul nu este normal, dar am văzut şi lucruri foarte bune care îmi dau speranţe pentru viitor. Sunt chestii tactice care îmi dau speranţe că se poate lucra mult mai bine. Până la urmă, asta e viaţa, ăsta e fotbalul! E vorba de moral până la urmă: avem de muncit! Sunt de două zile aici, am început să învăţ. Nu a fost să fie, iar data viitoare va trebui să câştigăm. Nu-mi faci griji, suntem la început de drum. E adevărat că suntem pe un loc foarte jos în clasament dar cum muncă şi credinţă în Dumnezeu ne putem reveni. Nu putem vorbi de locul 1 acum când suntem unde suntem” a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Golurile partidei de la Mediaș au fost marcate de Olaru (min.17), Constantin (min. 58- pen.), Cardoso (min. 65- pen.) şi Velisar (min.85). Cele două penalty-uri au fost acordate pentru un fault al lui Bălgrădean, respectiv pentru o intervenţie dură a lui Iulian Cristea, ultimul fiind eliminat, la fel ca și debutantul Chorbadzhiyski.

După acest rezultat, Gaz metan Mediaș a urcat pe locul 3 cu 15 puncte în timp ce FCSB a ajuns pe locul 13 cu 4 puncte, „roș-albaștrii” putând însă fi depășiți de Dinamo în cazul în care „câinii” obțin astăzi un rezultat pozitiv cu FC Hermannstadt în ultimul meci al etapei.

Citește și...