Bogdan Căplescu, surpriză pentru proaspăta lui soție, Carmen Simionescu. “Ești deja a mea!”

Publicat: 04/07/2019 | 21:14

Carmen Minune și Bogdan Căplescu s-au cununat civil, zilele trecute. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o noapte magică alături de părinți și prieteni. Recent, soțul fiicei lui Adrian Minune a scris, pe contul personal de Instagram, o declarație impresionată pentru frumoasa brunetă, ce urmează să nască peste doar câteva săptămâni.

Noaptea trecută am visat că erai a mea şi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Eşti deja a mea! Îţi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine, mulţumesc pentru fiecare moment în care respiri, exişti, gândeşti, trăieşti. Îţi mulţumesc că ştiu că fata mea e acum la tine şi tu ai grijă de ea mai bine decât mi-aş putea imagina vreodată.

Îţi mulţumesc pentru că acum câteva zile ai răspuns cu DA la întrebarea dacă vrei ca restul zilelor să le imparţi cu mine. Tu şi cu fata sunteţi tot ce mi s-a întâmplat mai frumos în viaţă. Îţi mulţumesc. PS: acum e o Căplescu, aşa că aveţi grijă!” a scris Bogdan Căplescu pe contul personal de socializare.

Citește și...