Bogdan de la Insula Iubirii, de nerecunoscut la 2 ani de la terminarea filmărilor. Cum arată în prezent soțul lui Hannelore

Publicat: 12/05/2020 | 11:11

Bogdan de la Insula Iubirii este de nerecunoscut! La 2 ani de la terminarea filmărilor, soțul lui Hannelore și-a uimit fanii cu un look nou, care îi vine de minune. Dacă la Antena 1 a apărut chel și fără barbă, se pare că acum Bogdan arată cu totul diferit. 

În anul 2018, fanii emisiunii Insula Iubirii îi cunoșteau pe Bogdan și Hannelore, cei are au format cel mai controversat cuplu de la Antena 1.

La momentul respectiv, Bogdan Ionescu a apărut la tv chel și fără barbă, însă anii au trecut și s-a transformat într-un puștan! Soțul lui Hannelore are acum o podoabă capilară de toată frumusețea, barbă lungă și deasă și un trup de invidiat, căci s-a pus serios pe făcut sport și e numai pachețele!

CITEȘTE ȘI – HANNELORE DE LA INSULA IUBIRII, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ. FOSTA CONCURENTĂ DE LA ANTENA 1 A DEVENIT BOMBĂ SEXY ÎN TOATĂ REGULA!

Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii postează foarte des fotografii cu el, dar și cu activitatea pe care o desfășoară în carantină. Grătarele în curte, relaxarea pe șezlong și jocurile cu patrupezii săi, dar și serialele de pe Netflix sunt principalele sale forme de a alunga plictiseala.

VEZI ȘI – GATA, S-AU ÎMPĂCAT! BOGDAN ȘI HANNELORE DE LA “INSULA IUBIRII”, DIN NOU ÎMPREUNĂ. FOTO

Hannelore de la “Insula Iubirii”, creatoare de rochii de mireasă și patroana unei florării din Timișoara

Hannelore Ulrich, soția lui Bogdan de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 și datorită trupului său de zeiță, sculptat în sala de antrenamente a școlii de dans pe care o deține în Timișoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și...