Hannelore de la Insula Iubirii, transformare spectaculoasă. Fosta concurentă de la Antena 1 a devenit bombă sexy în toată regula!

Publicat: 20/01/2020 | 13:13

Hannelore, focoasa blondină care a fost concurentă în sezonul 3 al Insulei Iubirii s-a transformat într-o adevărată bombă sexy! Vedeta de la Antena 1 este de nerecunoscut și nu este de mirare faptul că atrage privirile tuturor bărbaților. 

Au trecut 3 ani de la difuzarea sezonului 3 al Insulei Iubirii, perioadă în care frumoasa Hannelore a trecut prin numeroase transformări. Blondina și-a pus acid hialuronic în buze, silicoane și atrage privirile tuturor, căci o asemenea femeie nu poate trece neobservată. Și, pentru că are numeroși fani pe conturile de pe rețelele de socializare, Hannelore știe și cum să-i țină mereu în priză!

Mai mult, blondina se pare că și-a schimbat puțin și stilul vestimentar și se îmbracă din ce în ce mai sexy astfel încât să-și pună mereu formele în evidență. De când a rămas singură, Hannelore se bucură de o viață de vis. Vedeta iese în cluburi alături de bunele sale prietene, dar nu-și neglijează nici cariera.

Hannelore este coregraf de succes

Hannelore este un coregraf de succes, căci blondina are zeci de copii pe care îi învață să danseze și alături de care participă la numeroase spectacole. Minimini reflex, trupa de dans a fostei concurente de la Insula Iubirii este formată din fetițe cu vârste de grădiniță, până la adolescente în toată regula. Hannelore își dedică foarte mult timp meseriei sale, căci atunci când îmbini utilul cu plăcutul și îți mai și ies treburile așa cum îți dorești, nici că ai putea spera la mai mult!

 

Citește și...