Bogdan de la ”Insula iubirii”, ironii la adresa Dianei și a lui Aurel: ”Surpriză, măscărici la insulă!”

Publicat: 23/04/2019 | 17:14

Bogdan, fostul concurent de la ”Insula iubirii” îi ironizează pe Diana și pe Aurel. Vestea că cei doi formează un cuplu a stârnit un val de controverse. 

Un nou sezon al emisiunii ”Insula iubirii” va începe cât de curând, iar noul cuplu format din Diana și Aurel a stârnit numeroase controverse în rândul tuturor. Cei doi au participat în sezonul trei al emisiunii și au venit cu alți parteneri. Aurel a venit atunci împreună cu Alexandra, dar a căzut pradă ispitei și iubita lui l-a părăsit. La rândul său, Diana era atunci iubita lui Ben, însă i-a căzut pradă ispitei Andy.

Ei bine, iată că acum Diana și Aurel formează cel mai nou cuplu din showbiz. Colac peste pupăză, cei doi participă în noul sezon al emisiunii pentru a-și testa iubirea. Însă acest lucru, nu a fost privit cu ochi buni de toată lumea. De exemplu, Bogdan, fost concurent la ”Insula iubirii” i-a ironizat pe cei doi. (CITEȘTE ȘI: ?SE ÎMPACĂ HANNELORE ȘI BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”?! BLONDA A RECUNOSCUT TOT: „BOGDAN MI-A DAT MESAJ ȘI..”)

Pe contul său de Instagram, Bogdan a avut numai replici acide la adresa Dianei și a lui Aurel.

”Surpriză, măscărici la Insulă!”, ”M-am prins de ce a venit Diana în sezonul 5: să facă ce făcea Mirela în sezonul 4”, ”Mi-a scris cineva acum – Ai văzut cum era îmbrăcată Diana? Se vede că nu mai e cu Ben! Păi normal, că nu mai au lovele. Ştii ce zic?!”, au fost replicile pline de sarcasm ale lui Bogdan. (VEZI ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE HANNELORE & BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”: ”S-AU CERTAT RĂU DUPĂ CE…”)