💣Se împacă Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii”?! Blonda a recunoscut tot: „Bogdan mi-a dat mesaj și..”

Publicat: 19/04/2019 | 11:08
💣Se împacă Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii”?! Blonda a recunoscut tot: „Bogdan mi-a dat mesaj și..”

Hannelore de la ”Insula Iubirii” suferă din dragoste. Și nici măcar nu dorește să ascundă acest lucru. Cel la care se gândește tot timpul este… Bogdan, bărbatul cu care a fost în Thailanda. Cei doi s-au căsătorit imediat după emisiune, însă drumurile lor s-au separat. 

La scurt timp după despărțirea dintre Hannelore și Bogdan, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor detalii uluitoare. Potrivit unor informații care au venit pe celebra adresă pont@cancan.ro, controversata concurentă de la ”Insula Iubirii” a recunoscut că a ”comis-o” cu ispita Andi.

Astfel, pe 12 ianuarie, după ce Hannelore a participat la o prezentare de rochii de mireasă la un renumit centru de afaceri din Timișoara, acolo unde a fost și Andi, cei doi se pare că au înnoptat împreună în locuința blondinei. După o noapte, cel mai probabil, fierbinte, Hannelore nu ar fi putut să țină acest lucru doar pentru ea și i-ar fi mărturisit totul unei prietene.

Acum, Hannelore regretă cele întâmplate și a transmis un mesaj dureros în mediul online: „Şi când aproape îl uit, ori îmi dă mesaj, ori îl visez”, a transmis ea pe Instagram.

Hannelore și Bogdan

Hannelore de la “Insula Iubirii”, creatoare de rochii de mireasă și patroana unei florării din Timișoara

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 și datorită trupului său de zeiță, sculptat în sala de antrenamente a școlii de dans pe care o deține în Timișoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și: Adevărul despre împăcarea dintre Bogdan și Hannelore: “Toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el”

“Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea” este mesajul scris de Hanne în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Citește și: Ele sunt ispitele de la Insula iubirii, sezonul 5! Emisiunea începe pe 22 aprilie la Antena 1

Acestea nu sunt singurele surse de venit ale focoasei blonde. În Timișoara, are o agenţie de animatoare pentru copii şi deţine o florărie, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente. În plus, pe agenda ei se regăsesc și evenimente private la care dansează, unde câștigă sume frumuşele de bani.

Citește și: Hannelore de la “Insula Iubirii”, mărturisiri surpriză despre participarea la “Asia Express”! Vrea să facă echipă cu o divă cu forme voluptoase de la noi

Citește și...