Bogdan de la “Insula Iubirii”, primele declarații despre noua iubită după ce CANCAN.RO a făcut publice primele imagini cu ei împreună

Publicat: 24/01/2019 | 19:14

Bogdan Ionescu, unul dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii”, nu își mai ascunde sentimentele pentru Alexandra, noua lui iubită. Fostul soț al lui Hannelore Ulrich a vorbit astăzi, la câteva ore bune după ce CANCAN.RO a făcut publice primele imagini noul cuplu din familia numeroasă a emisiunii de la Antena 1.

Citește și: Bogdan de la ”Insula iubirii”, mărturisiri despre Hannelore: ”Nu m-ar deranja să o văd împreună cu Andi”

Potrivit mărturisirilor făcute de Bogdan Ionescu, fost participant la “Insula Iubirii”, el și noua iubită s-au cunoscut în urmă cu aproape o lună, după petrecerea de ziua lui Ionuț Gojman, care va fi ispită în următorul sezon al emisiunii care va rula la Antena 1. Întâlnirea dintre Alexandra și Bogdan Ionescu a avut loc în Târgu Mureş.

“Totul a fost întâmplător, am fost invitatul lui Ionuț la împlinirea vârstei de 30 de ani, iar planurile mele erau să mă îndrept spre Timișoara după eveniment. Nehotărât, acesta m-a sfătuit să mai rămân o zi pentru relaxare, am mers cu el și prietenii lui să cinăm și să ieșim la un pahar de vin. În momentul în care m-am așezat la masă, privirea mi-a fost captată de Alexandra care se află la trei mese distanță, următoarele două ore nu mi-am putut luă privirea de la ea, totul a fost întâmplător. După cum se spune, momentul potrivit la timpul potrivit. Momentan, suntem în cunoaștere, este o femeie extraordinară și mă bucur nespus că a apărut în viața mea. În momentul de față sunt foarte liniștit și împlinit în ceea ce privește o nouă relație și voi lasă lucrurile să decurgă natural”, a declarat Bogdan Ionescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: Mirela de la “Insula Iubirii”, primele declarații după ce CANCAN.RO a dezvăluit noaptea de AMOR dintre Hanne și Andy

Vă reamintim că Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu, care au format unul dintre cele mai controversate cupluri care au participat la “Temptation Island – Insula Iubirii”, au divorțat la câteva luni de la nunta făcută în primăvara anului trecut.

Citește și...