Bogdan Mocanu a uitat de Ana și de Roxana! Cine este femeia care i-a cucerit inima

Autor: Maria H.
Publicat: 09/09/2019 | 22:21

Abia intrată în show, Andra a reușit să încingă spiritele în casa „Puterea Dragostei”. Chiar dacă a intrat cu gândul la Jador, focoasa șatenă s-a reorientat rapid spre prietenul său Bogdan căruia a reușit să îi fure un sărut.

Lucrurile au decurs destul de rapid între cei doi concurenți. După ce Jador a părăsit casa, Bogdan și Andra s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiune.

”Îmi place de Andra. Am o părere foarte bună despre ea. În momentul ăsta mă cam supără. Poate dacă aude acum ce spun, înțelege ce mă deranjează”, a spus Bogdan Mocanu despre Andra pentru wowbiz.ro

Cine este Andra, noua concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Andra, noua concurentă de la ”Puterea Dragostei” a apelat la artileria grea din dotare pentru a-l cuceri pe Bogdan Mocanu. Apariția sa a fost de-a dreptul răvășitoare, iar cei mai impresionați au fost, bineînțeles băieții din casă.

Andra a recunoscut în fața băieților faptul că cea mai recentă relație s-a încheiat în luna mai, anul trecut și de atunci își caută jumătatea.

Pe contul ei de Instagram, noua concurentă, se prezintă incendiar. Tânăra are o relație specială cu mama sa, care locuieste în Italia. Aceasta îi este și cea mai bună prietenă și cea care a susținut-o până acum în tot ceea ce a realizat, după cum a declarat chiar ea.

Citește și...