Bogdan Mocanu, declarații șocante despre accidentul în care a fost implicat! „M-am trezit izbit. Parcă m-a lovit Dumnezeu”

Autor:
Publicat: 29/07/2020 | 17:29
Bogdan Mocanu, declarații șocante despre accidentul în care a fost implicat! „M-am trezit izbit. Parcă m-a lovit Dumnezeu”

Zilele trecute, Bogdan Mocanu, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea Dragostei, a fost protagonistul unui accident rutier chiar în stațiunea Mamaia. În impact a mai fost implicată o altă mașină, condusă de o șoferiță de doar 19 ani, care s-a izbit de el.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit despre cum s-a întâmplat totul și despre cum a prevestit că ceva rău urma să se întâmple. Acesta a simțit că ceva nu este în regulă încă din momentul în care a plecat. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU, FOSTUL CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, ACCIDENT CUMPLIT LA MAMAIA! MAȘINA E PRAF, EL…)

 

„Mă bucur foarte mult că mă vedeți și că mă mai puteți vedea. Să vă explic exact ce s-a întâmplat acolo. Ce am căutat la mare? Am stat toată în ziua în casă și m-am plictisit și aveam de ales ori să merg la maică-mea, ori la mare. Acum, de ce vă povestesc asta: au fost foarte multe chestii care au dus acolo, parcă tot ce am făcut a condus la punctul acela. Încă de când am plecat am stat vreo trei ore și m-am gândit dacă să merg sau să nu merg. Nu știam ce să fac”, a spus Bogdan Mocanu pe vlog.

„M-am trezit izbit”

Din fericire, Bogdan Mocanu nu a fost rănit grav în accidentul care a avut loc. Se pare că totul s-a întâmplat din cauza unei șoferițe de doar 19 ani, care a ignorat un semn de circulație și a intrat direct în el. (VEZI ȘI: SITUAȚIE CONTROVERSATĂ LA PUTEREA DRAGOSTEI. ANDRA VOLOS A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BOGDAN MOCANU?)

„Am ieșit din parcare și apoi era o intersecție, ca prin vis am văzut-o așa razant și următorul gând nu am mai avut timp să-l procesez că m-am trezit izbit. Deja îmi imaginam cum arată mașina. Parcă m-a lovit Dumnezeu.

Mă gândeam ce am făcut eu, oare e vina mea? Și mă dau jos din mașină, stai că îmi prinsese piciorul ușa și au venit mai mulți oameni și m-au scos din mașină. Fetița aia înjura toată, când mă uit la mașina ei… epavă. Și o intreb: Ești ok? Ea înjura și zicea: `Nu-mi mai dă tata mașina, să vezi ce-mi face acum`. Aia era problema acum, avea numai cioburi pe mână și abia după am aflat că era vina ei. Nu aveai cum să nu vezi că era un mare semn de stop”, a mai spus Bogdan Mocanu.

Deși nu a fost rănit grav, în urma accidentului Bogdan Mocanu a rămas cu niște dureri de coloană, cel mai probabil din cauza șocului pe care l-a suferit.