Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, accident cumplit la Mamaia! Mașina e praf, el…

Publicat: 26/07/2020 | 09:31

Veste cumplită pentru prietenii unuia dintre concurenții de la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu a suferit un grav accident rutier, în stațiunea Mamaia. Mașina s-a făcut praf, el este rănit.

CITEȘTE ȘI: EI SUNT PREFERAȚI SĂ CÂȘTIGE PUTEREA DRAGOSTEI, SEZONUL 2! ADRIANA BAHMUȚEANU, MĂRTURII-SURPRIZĂ ÎNAINTE DE FINALĂ: “E UN BĂIAT DEȘTEPT CARE ȘTIE SĂ SE POARTE CU O FEMEIE”

Bogdan Mocanu, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea Dragostei a fost implicat într-un accident rutier chiar în stațiunea Mamaia, iar vestea au dat-o chiar fanii lui de pe paginile de socializare. Bolidul pe care-l conducea a suferit avarii grave.

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-a despărțit dee Andra

Bogdan Mocanu nu era în cea mai bună stare psihică, din moment ce tocmai se despărțise de Andra. Pe internet au apărut imagini cu Bogdan și Ella. Dar s-a întâmplat ceva… ”De când m-am întors din Italia, de la Andra, acolo a fost totul super ok am avut niște discuții de când m-am întors în țară. Aseară, am ieșit cu un prieten, și-am fost în Centrul Vechi și când să plecăm am văzut-o pe Ella în spate. A venit Ella, ne-am salutat, ea a rămas cu prietenii ei, eu cu ai mei.

 

Nu am mers nici 10 secunde în același rând. În spate erau niște copii care făcuseră poze cu mine și cu Ella. Am plecat și oamenii ne-au făcut poze din spate. Ella, super simțită, când am ajuns acasă mi-a zis: vezi că, vorbește cu Andra și spune-i că ne-am întâlnit, în caz că apar poze. Am ajuns acasă, am văzute poze etichetate, ca mai apoi să mă trezesc că Andra mă blochează din nou. N-am crezut că există așa ceva. Mă abțin mult in respect. Aseară eu m-am văzut cu Matias și am salutat-o pe Ella. Dacă m-aș întâlni cu Ella pe ascuns, m-aș duce în centrul vechi?”, a spus Mocanu.