Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, jefuiți de cel mai bun prieten

Autor: Anca Toma
Publicat: 26/07/2018 | 08:04

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au trecut prin momente groaznice, când au descoperit că unul dintre cei mai buni prieteni ai lor i-au jefuit. După ce i-au acordat toată încrederea și l-au primit în casa lor, bărbatul a profitat că cei doi dormeau și a furat câteva mii de euro, dar și mai multe bijuterii.

Un prieten de-al nostru care venea frecvent la noi în casă. Ne-am trezit că ne-a furat toți banii din casă și bijuterii. Aștept de două luni și nu s-a rezolvat nimic. Este vorba despre câteva mii de euro. Să aibă grijă, să fie mult mai selectivi. El a recunoscut. El a făcut acest fapt când noi dormeam. El era cu noi în casă, iar noi dormeam. Ca și gest este îngrozitor. Venea destul de des pentru că noi încercam să-l ajutăm. S-a întâmplat recent, acum o lună., a spus Gina Chirilă la Interviurile VIVA!.

Se pare că hoțul este un împătimit al jocurilor de noroc și acesta ar fi fost motivul principal pentru care a ajuns să facă acest gest de neexplicat. Bogdan Vlădău este deranjat de faptul că după mai bine de o lună după ce a fost jefuit, poliția nu a reușit să soluționeze cazul.

Când am cunoscut-o știa să facă doar cafea. Slavă Domnului că cineva în familia asta gătește, dacă gătesc eu mâncarea nu are niciun gust. Ea gătește, dar nu prea mănâncă. (…) Locuim în țara în care băbuța de la colțul străzii este arestată că nu a plătit taxele. L-a înregistrat Gina când a recunoscut că a luat banii. El joacă la casino, joacă poker. Știți proverbul ăla cu facerea de bine., a declarat Bogdan Vlădău.

Citește și...