BOMBA ANULUI! Decizie SOCANTA luata de Bianca Dragusanu si de Adrian Cristea! Un prieten i-a dat de gol: „SE CASATORESC!”

Publicat: 01/04/2014 | 19:03
BOMBA ANULUI! Decizie SOCANTA luata de Bianca Dragusanu si de Adrian Cristea! Un prieten i-a dat de gol: „SE CASATORESC!”

Nu a trecut nicio luna de la divortul de Victor Slav si Bianca Dragusanu a decis, din cateva se pare, sa faca din nou drumul spre altar si spre ofiterul starii civile.

De aceasta data, nu alaturi de prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV, ci de barbatul din cauza caruia a divortat. Bineinteles, este vorba despre Adrian Cristea.

Sau asta, cel putin, sustine unul dintre cei mai buni prieteni ai „Printului”, acesta anuntand marti dupa-amiaza, la Antena 1, ca fotbalistul si vedeta se vor casatori in scurt timp.

Dupa escapada dela Paris, Bianca l-a aruncat pe Cristea din viata ei
Dupa escapada dela Paris, Bianca l-a aruncat pe Cristea din viata ei

Adi este un om matur. Si Bianca este la fel. In concluzie, o sa se casatoreasca„, a declarat prietenul lui Cristea, sustinand ca viitori miri ar fi ales deja si locatia petrecerii: „Este cel mai bun restaurant din Bucuresti. Acolo ar putea sa fie nunta!„.
______

CITITI SI:

Episodul 2! Adrian Cristea vrea sa o duca din nou pe Bianca la Paris. „Printul” s-a dat singur de gol!
______

Sa fie are aceasta cea mai ciudata lovitura de teatru din showbiz-ul ultimilor ani din Romania? Poate ca da, poate ca nu. In acelasi timp, insa, ar putea fi vorba de o simpla pacaleala de 1 Aprilie pusa la cale de postul TV care a aruncat aceasta „bomba”…

Femeile din viata „Printului”

Desi pe terenul de fotbal inca nu s-a ridicat la nivelul talentului si al asteptarilor – si, tinand cont ca se indreapta spre finalul carierei, probabil nu o va face niciodata -, Adrian Cristea este un adevarat „golgeter” in viata amoroasa. In afara de Bianca Dragusanu, Printul a „marcat” in portile mai multor vedete autohtone, precum Denisa Nechifor – cu care are si un copil -, Tania Budi, Silvia Pop, Raluca Macovei, Mariana Rosca, Fata Morgana sau, mai nou, Mariana Rosca.

B.P