Loading the player...

Insula spaniolă a devenit cea mai cool locaţie pentru VIP-uri, iar fotbaliştii FC Barcelona şi Chelsea Football Club îşi fac de cap în vacanţă acolo.

Messi, Suarez şi Fabregas se bucură de o vacanţă de fiţe în Ibiza, alături de soţiile lor. Aceştia au fost invitaţi de către prietenul lor, DJ-ul David Guetta, la deschiderea celui mai tare club, Ushuaia.

Antonella Roccuzzo, logodnica lui Leo Messi, a uploadat pe reţelele de socializare un filmuleţ în care apare alături de nevestele celorlalţi fotbalişti  dansând pe piesele celebrului DJ francez. Antonella şi Messi urmează să se căsătorească pe 30 Iunie, ţinând-o într-o petrecere continuă împreună cu prietenii lor faimoşi. Plimbările pe yacht-uri de lux şi mesele la cele mai scumpe restaurante din Ibiza sunt la ordinea zilei.

De asemenea David Guetta a postat pe contul său de Instagram un filmuleţ alături de modelele americane Winnie Harlow şi Shannon Hamilton. Vedetele dau năvale pe insulă în căutarea distracţiei, fie că e vorba de cluburi sau locaţii private VIP.

Pe muzica lui Guetta vom dansa în Bucureşti peste o lună, în cadrul festivalului TIMESHIFT. DJ-ul revine în România cu cel mai grandios show pe 22 Iulie. Bilete disponibile aici

 

Citeste despre:barcelona, chelsea, ibiza, david guetta


Share On Facebook