Bombă! Cu cine s-a cuplat Hannelore de la Insula Iubirii. „Blonda fatală” de la Antena 1 a recunoscut totul

Publicat: 20/07/2019 | 11:08

Hannelore a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul de televiziune “Insula Iubirii”. În prezent, vedeta se află într-o binemeritată vacanță. Alături de amicele ei și de… noul iubit. „Blonda fatală” de la Antena 1 trăiește clipe super frumoase.

O să fiți surprinși când veți afla cine este bărbatul din viața mea. Este un bărbat minunat. Nu vorbim limbi străine, vorbim românește”, a spus Hannelore.

A cedat în fața ispitei

Cosniderată una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”, Hannelore a cedat ispitei Andi, chiar dacă nu a dorit să își asume pasiunea pe care o avea pentru respectivul bărbat, ținând cu dinții și de relația cu Bogdan (cel cu care s-a căsătorit doar pentru a divorța câteva luni mai târziu).

Cei doi s-au revăzut recent la un târg de nunți, unde s-au privit în ochi și s-au îmbrățișat, cel mai probabil dorul era foarte mare. Fosta concurentă de la Insula iubirii s-a bucurat când l-a văzut pe cel care a reușit să o facă să-și ia gândul de la Bogdan.

Când a văzut-o pe Hannelore la evenimentul respectiv, Andi s-a dus zâmbind către ea și i-a dăruit un trandafir roșu. Preț de câteva secunde cei doi s-au ținut în brațe, iar imaginile au fost surprinse de cei prezenți la târg. Hannelore de la Insula iubirii și Andi nu-și mai puteau stăpâni emoțiile și erau cu zâmbetul pe față după scurta întâlnire.

Citește și...