Bombă în cazul crimelor de la Caracal: filmări cu momentul în care Alexandra a fost răpită de Gheorghe Dincă!

Publicat: 05/08/2019 | 08:01

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, fata dispărută în urmă cu aproximativ patru luni, a făcut dezvăluiri despre modul în care a fost răpită Alexandra Măceșanu. Autorul este același, Gheorghe Dincă, ac um arestat pentru 30 de zile și cercetat pentru mai multe infracțiuni.

„Există filmări pe care organele în drept n-au pus mâna și nici măcar alte autorități. Există filmări în care se vede exact cum în spatele liceului a fost luată Alexandra, cum a vrut să iasă din mașină, cum o lovește cu pumnul în față. Stă vreo 20 de minute acolo cu mașina parcată. Unde? În centrul orașului”, a spus Tonel Pop, potrivit Antena1.

Citește și: ALEXANDRA ȘI LUIZA, ULTIMELE IMAGINI ÎN VIAȚĂ. VIDEO CUTREMURĂTOR

Anchetatorii au identificat şi prelevat duminică de la domiciliul lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezenţa inculpatului, mai multe categorii de urme criminalistice, acestea urmând a fi procesate, se arată într-un comunicat DIICOT.

Cercetări la Casa Groazei, în cazurile Alexandra și Luiza

Verificările, care au vizat locuinţa, dependinţele, autoturismul şi autoutilitara lui Gheorghe Dincă, nu au fost finalizate şi vor continua în zilele următoare.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române delegaţi, au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate. 

Nu rata: PĂRINȚII LUIZEI AU MERS ACASĂ LA ALEXANDRA, DUPĂ CE S-A CONFIRMAT CĂ E UCISĂ! CE A URMAT

Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său.

Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Citește și: CRIMELE DIN CARACAL. NOI AMĂNUNTE CUTREMURĂTOARE: ”SPUNE CĂ NU A TRANȘAT-O PE ALEXANDRA”

Cercetarea la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost efectuată în ultimele trei zile de echipe complexe, formate din procurori DIICOT şi poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române.

Zilnic au fost prelevate diferite probe ce vor supuse analizelor.

Citește și...