”Bombă” în lumea bună a Iaşului. Iubita secretă a primarului e însărcinată!

Publicat: 17/05/2017 | 00:00

Tânărul primar al Iaşului a devenit celebru în timpul protestelor de stradă din România, atunci când a intrat în conflict cu conducerea PSD, el fiind ulterior suspendat din toate funcţiile deţinute în partid. În ciuda vieţii politice agitate de la începutul anului, Mihai Chirica (45 de ani) nu a rămas dator pe plan personal şi se pregăteşte să devină tătic. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Primarul Iaşului se iubeşte de mai mulţi ani cu o superbă blondă pe care, spun gurile rele, ar fi cunoscut-o chiar în Primărie, înainte să ajungă şeful instituţiei. Relaţia dintre Mihai Chirica şi Cristina Popa este de notorietate în rândul apropiaţilor celor doi însă, deşi se iubesc de aproximativ patru ani, nu s-au afişat la niciun eveniment public împreună. (CITEŞTE AICI: CINE ESTE DE FAPT SPIONUL CONTRACTAT DE PRIMARUL NICHITA PENTRU A-I FILA IUBITA)

Mai mult, primarul nu a vrut niciodată să vorbească public despre relaţia sa şi refuză orice dialog cu presa atunci când este întrebat despre iubita lui. Apropiaţii celor doi au dezvăluit, însă, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că blonda cu care se iubeşte primarul Iaşiului îi va dărui acestuia un copil.

„Cristina e însărcinată în luna a cincea şi, din câte ştiu, va avea un băieţel. Mihai e foarte fericit că va fi din nou tătic”, ne-a spus o persoană din anturajul celor doi .

Cristina Popa a lucrat, până acum câţiva ani, în Primăria Iaşi, instituţie din care a plecat în perioada în care Chirica a devenit primar. Cei doi locuiesc împreună din 2014, potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, însă au ezitat până acum să oficializeze relaţia.

Mihai Chirica a devenit primar al Iaşiului după ce fostul edil, Gheorghe Nichita, orbit de dragostea pentru amanta sa, a pus Poliţia Locală să o urmărească şi a fost arestat. (VEZI AICI: DIALOG HALUCINANT ÎNTRE FOSTUL PRIMAR AL IAŞIULUI ŞI O TÂNĂRĂ! „GIGI, BEA CEVA BUN, F… CEVA BUN, LASĂ-I SĂ SE ÎNECE”)

Chirica a mai fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj fiind cel cu Ana Maria Fodoreanu, cu care are două fetiţe. Primarul Iaşiului s-a pozat, de altfel, cu comorile lui, acum câteva zile, de ziua tatălui, şi a postat fotografiile pe Facebook.

CRISTI SANDU

Citește și...