Bombă în showbiz! După ce a născut a treia oară, un artist celebru i-a declarat iubirea Elenei Băsescu

Publicat: 12/10/2018 | 18:52

Elena Băsescu a devenit mămică pentru a treia oară, dar asta nu-i oprește pe bărbați să-i declare iubirea. Un artist celebru a mărturisit că o poartă în suflet pe fiica fostului președinte.

Doamnelor și domnilor, un artist din showbiz-ul românesc și-a declarat iubirea pentru Elena Băsescu. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre nimeni altul decât… celebrul Kamara! Într-un schimb de replici între Simona Gherghe, Alex Velea și Andrei Ștefănescu, Kamara a fost întrebat în cadrul emisiunii ”Acces Direct” dacă a fost îndrăgostit de Elena Băsescu. Ei bine… chiar dacă a ezitat la început… Kamara a mărturisit: ”Da, este adevărat!”. (CITEȘTE ȘI: CE ZICE ELENA BĂSESCU DESPRE REFERENDUM: ”CHIAR DACĂ EU SUNT NECĂSĂTORITĂ…”)

“În 2006 eram la festivalul de la Mamaia și mi s-a pus pata pe ea, euforia momentului, și am făcut la un moment dat o piese în care am disimulat numele ei.” , a mai povestit Kamara.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată au ales data botezului

Fiica fostului președinte al României își va boteza fetița cea mică pe 14 octombrie, când creștinii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva, care, potrivit tradiției, este ocrotitoarea femeilor însărcinate și a Moldovei. De asemenea, se mai spune despre Sfânta Cuvioasă Parascheva că veghează asupra tuturor românilor, îi ajută pe cei săraci, vindecă boli, ocroteşte recoltele şi are grijă de familiile creştine de mai bine de trei veacuri. (VEZI ȘI: ELENA BĂSESCU ȘI CĂTĂLIN TOMATĂ, PRIMA APARIȚIE LA NUBA DUPĂ CE MEZINA PREȘEDINTELUI A NĂSCUT!)

EBA și partenerul ei de viață, Cătălin Tomată, au stabilit biserica, restaurantul, decorațiunile, dar și trupa care va fi responsabilă cu distracția și buna dispoziție a invitaților, titrează.

“Cred că ştiţi că m-am născut, pe unii chiar v-am văzut, vă propun însă ceva: o mică petrecere în cinstea mea!” este mesajul de pe invitația de botez a Anastasiei, potrivit spynews.ro.

Citește și...