Bombă în showbiz! Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară

Publicat: 26/10/2018 | 16:46

La un an de când a adus-o pe lume pe micuța Victoria, Gabriela Cristea este însărcinată din nou! Vedeta și soțul ei, Tavi Vlonda vor deveni părinți pentru a doua oară în câteva luni.

Surse din anturajul lui Tavi Clonda au scăpat ”porumbelul”. Mândru nevoie mare că soţia lui este din nou însărcinată, artistul nu a putut să nu se laude prietenilor şi colegilor de trupă. Tavi Clonda nu a putut să-și mascheze fericirea că va deveni, din nou, tătic. Spre deosebire de tăticul Tavi Clonda, care s-a putut abţine şi a împrăştiat vestea printre cunoscuţi, Gabriela Cristea a fost mult mai discretă. Ea şi-a anunţat doar şefii că este însărcinată. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ URIAȘĂ! GABRIELA CRISTEA NU VA MAI PREZENTA EMISIUNEA ”TE IUBESC DE NU TE VEZI”)

Pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă.  Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. După multe sacrificii și lungi tratamente, Gabriela Cristea și-a îndeplinit cea mai mare dorință: aceea de a deveni mămică.

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre cel mai emoționant moment de la ziua fiicei sale

În urmă cu aproximativ o lună, Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că momentul cel mai emoționant a fost acela în care a realizat că Victoria a luat de pe tăviță aceleași obiecte pe care le-a ales și ea când era mică. Este vorba despre un pix, o oglindă și bani. Vedeta a mai mărturisit că a fost cu adevărat un eveniment deosebit, cu foarte mulți prieteni, o atmosferă caldă și multă energie pozitivă.

Eu mi-am dorit foarte mult să facem o petrecere în curte, iar Tavi mi-a ținut isonul. Am vrut să fie ca un picnic. Toată lumea s-a simțit excelent și noi la fel. Ne-am bucurat foarte tare că atât de mulți oameni au venit pentru Victoria. Inițial, am avut 45 de adulți confirmați și 15 copii, iar la petrecere au venit până la urmă 65 de adulți și 20 de copii, ceea ce pentru noi a fost minunat, o surpriză tare plăcută.

Acum, privind retrospectiv, am convingerea că am făcut cea mai bună alegere pentru că am putut să o aniversăm în acest mod inedit. A ales de pe tăviță pixul, oglinda și banii. Inițial, nu mi-am dat seama, era și foarte agitată la momentul respectiv, dar mai târziu, când am stat doar noi două în cameră, mi-am amintit că și eu, la rândul meu, am ales când eram mică aceleași obiecte de pe tavă. Mi s-a părut incredibil și emoționant în același timp”, a povestit prezentatoarea emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”.