Bombă în showbiz! Laurette s-a măritat: ”Am ales un om bun, care merită toată iubirea, mi-am schimbat și numele!” Ce urmează e fabulos

Publicat: 08/09/2020 | 07:59

Vestea a surprins tot mondenul din România! Este anunțul pe care frumoasa mulatră l-a făcut, plină de entuziasm. Căuta bărbatul perfect și l-a găsit pe Pozzy, producătorul alături de care a scos prima sa piesă, pe timp de pandemie, și despre care spunea, la acea oră, că nu-i este iubit, dar că ”niciodată nu se știe ce iese!”

CITEȘTE ȘI: IMAGINI INTERZISE MINORILOR! LAURETTE, APARIȚIE INCENDIARĂ ÎN NOUL VIDEOCLIP

Laurette cam umblă prin lume, în această perioadă, se bucură de viață. O vezi pe litoralul românesc azi, mâine te surprinde cu imagini de la munte. Apoi, rămâi mască atunci când citești: ”De azi mi-am schimbat numele, dar în același timp vreau să-mi schimb și destinul…. Am ales un om bun și minunat, care a fost mereu lângă mine, atât la bine, cât și la greu… Un om care merită toată iubirea și respectul meu… Un om care nu s-a lăsat bătut și a luptat din răsputeri să-i fiu alături… un om bun și credincios, de asta aveam nevoie”, sunt rândurile scrise de artistă pe Facebook! Laurette s-a măritat!

Laurette a dinamitat showbiz-ul! S-a măritat în…glumă!

Ba nu! Pentru că Laurette continuă postarea: ”Am glumit!” Și pică totul! Nu înseamnă că nu e cu gândul acolo. A și spus-o, pentru CANCAN.RO, că îl vede pe Pozzy fiindu-i alături, nu doar ca aliat pe scena muzicală (Detalii AICI). Laurette a primit imediat comentarii, după îndrăzneața postare. ”Nu mai sta cu capul în nori, coboară pe pământ”, ”Meriți ce este mai bun”, ”Chiar am crezut….😅😅😅 dar în primul rând destinul tău îți este schimbat de când ai născut….copilul tău e cel mai de preț și de abia după copil poate urma acel cineva! Nu te descuraja….orice om are perechea lui, într o bună zi o vei găsi și tu! În viață nimic, dar absolut nimic, nu e întâmplător! Dumnezeu are grijă de toți și de toate! 😘😘😘”, sunt câteva comentarii pe care postarea lui Laurette le-a primit.