Imagini incendiare cu Laurette! Îl ”călărește” pe dansator și…

Publicat: 21/08/2020 | 10:33

Laurette este pe cale să scoată o nouă piesă, care, de asemenea, va avea un clip incendiar. A și început filmările, iar imaginile sunt fierbinți rău. În filmuleț, frumoasa mulatră este asaltată de trupa de dansatori din Camerun, pe care Laurette i-a ales în urmă cu mai bine de trei luni.

CITEȘE ȘI: LAURETTE NU ARE IUBIT, DAR… GALERIA FOTO INCENDIARĂ DUPĂ CARE TELEFONUL ÎI VA SUNA!

Artista e discretă, nu vrea să divulge numele piesei pe care este gata s-o scoată pe piață, doar a anunțat că ”va sosi în curând”. Dar a postat deja câteva imagini și filmulețe incendiare din timpul filmărilor la clip-ul ce va însoți melodia. Iar acestea sunt, de-a dreptul, fierbinți! Laurette se urcă, practic, pe unul dintre membrii trupei de dansatori și se ondulează lasciv. Ba chiar îi și spune vreo două cuvinte, apoi o pufnește râsul.

Laurette, imagini incendiare în toate clipurile

Nu este însă o noutate! Laurette este provocatoare în toate clipurile pieselor ei pe care a început să le scoată chiar în timpul pandemiei de coronavirus, atunci când și-a relansat cariera muzicală. Prima piesă, ”African Queen”, scoasă alături de KC Pozzy, a fost de un real succes. „Sunt tare încântată și fericită pentru noul meu proiect. Pe viitor, pregătim și un video pentru această piesă, dar așteptăm să treacă perioada pandemiei. Ar fi trebuit să filmăm videoclipul în Londra, dar din păcate nu am mai putut pleca tot din cauza pandemiei. În acest momement, lucrez și la alte piese, cu artiști din Africa. Sper să vă placă și să ne revedem în curând cu bine”, declara Laurette pentru CANCAN.RO.

După nici două luni, Laurette își lansa a doua piesă, ”Lemon”, cu un videoclip la fel de incendiar, ba chiar mama ei a certat-o. „E o plăcere să vă prezint noul meu proiect, African Queen, care cuprinde mai multe piese afro. Noul meu single, Lemon, este o piesa de vara și i-am filmat și un videoclip incendiar, plin de sezualitate și pasiune. O piesă plină de lămâi și, așa cum spune proverbul, atunci când viața îți oferă lămâi, fă limonadă, vă invit să ne răcorim împreună ascultând rezultatul colaborării mele cu Twizy Dady. La videoclip ne-am distrat foarte tare și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut”, explica Laurette.

Piesa ajunsese pe locul 10 la radio Kiss Fm Tanzania, iar Laurette avea să spună că este fericită că a prins deja foarte bine în Africa. Artista a dezvăluit atunci că lucrează la următoarea. „Lucrăm deja la piese și videoclipuri noi pentru luna următoare. Din noul proiect face parte și trupa Dorian Afro, băieți care sunt alături de mine, dansează și îmi susțin noul single, Lemon”, a spus Laurette.