Ce a putut să facă Laurette cu imaginația fanilor ei: a stors-o, i-a curs pe sâni și…

Publicat: 29/05/2020 | 10:01

Laurette își lansează a doua piesă, după ”African Queen”, de când frumoasa mulatră s-a pus serios pe treabă, chiar în timpul izolării din cauza pandemiei de coronavirus. După o absență din scena muzicală o lungă perioadă, Laurette se reinventează. Clipul filmat pentru noua melodie este, de-a treptul, incendiar! Imaginația fanilor a luat-o, clar, razna.

CITEȘTE ȘI: LAURETTE DĂ O FUGĂ PÂNĂ LA NOUL IUBIT, ÎN PLINĂ PANDEMIE: ”MĂ DUC LA LONDRA SĂ MĂ IZOLEZ 3 ZILE ȘI 3 NOPȚI CU…”

Laurette a intrat în forță, de doar o lună, pe piața muzicală din România. A ”tras” prima piesă, al cărei videoclip îl va filma cât de curând, la Londra, după ce se vor relua zborurile. O va face la studioul lui KC Pozzy, artistul alături de care face duet în piesa African Queen. Dar mai are ceva de așteptat, așa că a trecut la treabă, odată cu ridicarea stării de urgență, astfel că a avut posibilitatea să iasă din casă și să filmeze.

Laurette, clip incendiar cu o lămâie! Imaginația fanilor a luat-o razna

A făcut-o alături de trei dansatori din Camerun și Nigeria, veniți în România de câțiva ani pentru a se împlini în carierele lor. Clipul este electrizant, incendiar, fanilor nici nu le-a fost greu să-și urnească imaginația. Așa cum CANCAN.RO v-a prezentat în exclusivitate, Laurette a plecat la studio, iar în drum a aachiziționat cele necesare pentru filmare: coș pentru fructe, dar și muuuuulte lămâi! Cum avea să le rupă, de una singură, cu mâinile, apoi să-și stoarcă zeama în gură și pe sâni…

Clipul video filmat este edificator, sigur, este un act artistic, nicidecum o provocare pentru cei care dorm cu poza Laurettei sub pernă.  Incendiare sunt și fotografiile realizate în studio. Râzând, Laurette avea să dezvăluie că a fost certată de mama ei, pentru poza cu lămâia stoarsă.