Laurette a ieșit pe stradă într-un maieu negru, cu vedere la bust și… “Căutam mulatri să…”

Publicat: 26/05/2020 | 23:33

Laurette s-a pus serios pe muncă! În studio, nu, nu vă gândiți la altceva! Își relansează cariera muzicală, după ce a stat ”ascunsă” o bună perioadă. A scos o primă piesă, ”African Queen”, acum e „călare” pe a doua. E secret, dar ar fi ”marfă”. Spune ea. CANCAN.RO a surprins-o exact în momentul în care a ”demarat” înspre studio-ul ei secret, unde creația joacă rolul principal. Avem imaginile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: LAURETTE S-A ȚINUT DE CUVÂNT ȘI A FĂCUT-O CHIAR ÎN PRIMA ZI DE ”LIBERTATE”)

Multe a avut pe cap Laurette… S-a lepădat! Vrea carieră muzicală acum. E o nouă viață, pe care chiar a apucat-o și a strâns-o tare în brațe. Nici pandemia nu a oprit-o din drum. Doar i-a creat câteva probleme, dar a trecut peste ele precum călugării Shaolin peste jar! A scos o piesă, cu perdeaua măștii de protecție, mai are de lucrat, așadar, la ea, s-a băgat și la a doua! Piesă. Marca Laurette. Acum i-a ieșit ”bini di tăt”, pentru că a putut să iasă, lejer, din casă. CANCAN.RO a surprins-o. Întâmplător.

Laurette, alături de dansatorii din clipul noii piese

Laurette și-a prezentat dansatorii

Laurette a făcut mai întâi grătar la Brăila, pentru că asta a visat două luni în izolare, apoi s-a pus pe treabă serioasă. O a doua piesă din revenirea muzicală spectaculoasă (așa vrea să creadă și are motive), cu o ”cântare” pe care o ține, deocamdată, la secret! Povestea unei zile de muncă sună cam așa: Laurette se trezește ceva mai târziu, dar apoi se încinge totul! Pac, pac, precum în garnizoană, hainele se ”urcă” pe ea rapid, bocancii, la fel și…. Laurette e cu cheița în contact. Apoi, piciorul i se duce adânc pe pedala care, cu siguranță, nu e frâna. Da, ați ghicit! Viraj sânga, viraj dreapta și Laurettte e pe strada principală, să spunem așa.

(VEZI AICI: LAURETTE DĂ O FUGĂ PÂNĂ LA NOUL IUBIT, ÎN PLINĂ PANDEMIE: ”MĂ DUC LA LONDRA SĂ MĂ IZOLEZ 3 ZILE ȘI 3 NOPȚI CU…”)

Și aici începe greul! Trebuie să-și adune dansatorii. Patru la număr! Și nu-i știe… ”Am sunat o prietenă să mă ajute cu niște dansatori pentru noua mea piesă, că eu, sincer, nu prea cunosc pe aici”, spune Laurette. Prietenul la nevoie se cunoaște! Se aplică și la feminin. I-a găsit dansatorii. Mulatri, așa cum a cerut ”prințesa”. ”Sunt din Nigeria și din Camerun. Au venit în România acum 3-4 ani. Unul dintre ei este profesor de dans. Probabil, el i-a strâns în jurul lui. Merg la evenimnte, prin cluburi.. Sunt băieți OK. La casa lor, ca să zic așa, toți au iubite”, i-a prezentat Laurette. Care nu uită să spună că era disperată, la un moment dat: ”Căutam niște mulatri să fie OK pentru clipul meu”.

Laurette a ajuns la IKEA. Regizorul a trimis-o!

Laurette i-a ”recuperat”, pe rând, pe băieți și se îndrepta spre studio. Doar că regizorul filmării a intervenit. Și a împins-o, astfel, pe Laurette să divulge. ”Mi-a zis că e nevoie de un lighean pentru spălat rufe și un coș cu fructe. Nevoie pentru clip. Cică trebuia să iasă multă spumă! Așa că am dat un ocol pe la IKEA, să le cumpăr”, a povestit bruneta, pentru CANCAN.RO. A mai oprit o dată: la covrigărie, că-i era poftă!

(AFLĂ ȘI: AȘA ȘI-A FĂCUT DE CAP LAURETTE DE 1 MAI: ”MI-AM LUAT O STICLĂ DE VIN ROȘU ȘI AM MERS LA PETRECERE!”)

Frumoasa mulatră nu a vrut să divulge amănunte despre noua piesă pe care o scoate acum, dar s-a scăpat, ușor: ”Este una super-mișto, cu niște mișcări sexy..” Ea zice că a roșit când a spus-o! Deci…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...