Ea e vedeta care a fugit prima din București: ”Mă duc la țară să fac grătar!”

Publicat: 15/05/2020 | 11:59

Atindehou Innocencia Laurette este prima vedetă din showbiz care a ”evadat” din București, odată ce starea de urgență a fost ridicată de autorități. Zice că s-a săturat de stat în casă, așa că și-a plănuit o vizită la mama ei, în Brăila. Ce are de gând să facă, în primul rând, acolo? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă declarațiile exclusive ale artistei.

(CITEȘTE ȘI: LAURETTE DĂ O FUGĂ PÂNĂ LA NOUL IUBIT, ÎN PLINĂ PANDEMIE: ”MĂ DUC LA LONDRA SĂ MĂ IZOLEZ 3 ZILE ȘI 3 NOPȚI CU…”)

Pe Laurette a cuprins-o rău de tot dorul de ducă din București. Și a așteptat, cu sufletul la gură, relaxarea restricțiilor. Dorința i s-a îndeplinit, iar vineri i s-a dat ”liber la trecere”. Ținta frumoasei mulatre este Londra, a spus-o, suspină după capitala britanică, dar acum profită măcar de micile îngăduințe ale autorităților. Spre Brăila își va programa vedeta GPS-ul, pentru că acolo locuiește mama ei, de care îi este foarte dor. Convorbirile telefonice pe care le-a purtat timp de peste două luni, cât a durat izolarea, nu se compară, nici pe departe, cu o îmbrățișare emoționantă.

(NU RATA: AȘA ȘI-A FĂCUT DE CAP LAURETTE DE 1 MAI: ”MI-AM LUAT O STICLĂ DE VIN ROȘU ȘI AM MERS LA PETRECERE!”)

Laurette spune că încă e prea devreme pentru o relație, Pozzy ar contrazice-o imediat

Și micuța Serena arde de nerăbdare să iasă din casă, să-și revadă bunica, așa că s-a agățat bine de bancheta mașinii pe care mama ei a direcționat-o către Brăila. Unde va petrece câteva zile de vis, se poate spune, în natură, la țară, unde mama mulatrei are o căsuță. Aaaaa, grătarul… ”Mă duc la țară să fac grătar!” Sunt primele declarații ale vedetei, pentru CANCAN.RO. ”Gata, îmi ajunge de atâta stat în casă, mi s-a luat! Chiar mi-e poftă de un grătar făcut în curte, la mama, la țară. Ea are apartament în Brăila, dar și o casă la marginea orașului. O să stau câteva zile, nu știu exact, nu mi-am programat”, a mai dezvăluit cântăreața.

Laurette a muncit de 1 Mai alături de Kc Pozzy

Chiar de 1 Mai, Laurette a scos o piesă, alături de cunoscutul rapper Kc Pozzy, care are casă de producție la Londra. Iar piesa, „African Queen”, în care tema principală este o linie melodică balcanică de saxofon, a prins. Clipul va ieși mai târziu, atunci când Laurette va pleca la Londra, așa cum a stabilit cu Pozzy.

Artista a dezvăluit pentru CANCAN, în urmă cu o săptămână, ce va face în perioada pe care o va petrece la Londra. ”Vom lucra, cu echipa, la proiectul nostru muzical, piesele, clipul. Sunt foarte încântată de cum a ieșit piesa, aștept cu nerăbdare să ajung în Londra să filmăm și videoclipul. O să vină și el în țară, în România, pentru că vor fi și alte proiecte muzicale”, a spus Laurette.

(VEZI AICI: LAURETTE, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ DUPĂ CE CORONAVIRUSUL A ”LOVIT” ITALIA: ”AM CREZUT CĂ SUNT ÎNTR-UN FILM DE GROAZĂ, CU ZOMBI!”)

Laurette și KC Pozzy s-au cunoscut în urmă cu doi ani, într-un club din Londra, metropolă după care frumoasa mulatră este topită. Au intrat în discuții, iar atunci s-a înfiripat ceva între ei, ceva ”muzical”! Au păstrat legătura, astfel că era inevitabil să nu apară și prima piesă scoasă în colaborare. ”Are studio, are casă de producție în Londra, la el vom înregistra”, a încheiat Laurette.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...