Laurette nu are iubit, dar… Galeria foto incendiară după care telefonul îi va suna!

Publicat: 20/07/2020 | 14:43

Laurette declara, pentru CANCAN.RO, că nu are iubit, iar despre KC Pozzy, producătorul alături de care a scos piesa African Queen, a spus că ”nu se știe ce va fi!” Artista care și-a relansat cariera chiar în timpul pandemiei de coronavirus a mai dezvăluit că Pozzy o tot sună și o întreabă când ajunge la Londra, acolo unde el locuiește și își desfășoară activitatea artistică, având un studio. 

CITEȘTE ȘI: TOP 20 SEXY-VEDETE LA DUȘ PE PLAJĂ. PE CE LOCURI “SE BAT” COSMINA PĂSĂRIN, LAURETTE, RALUKA SAU RUBY

Se vede de la o poștă că Laurette nu este disperată să aibă un iubit, așteaptă, știe că se va întâmpla. Deocamdată, e axată pe activitatea profesională. A și scos, de altfel, o a doua piesă, Lemon, care are și un clip incendiar. După cum artista povestea, râzând, mama ei a certat-o pentru ceea ce a văzut în acel filmuleț care încinge imaginația bărbaților. „E o plăcere să vă prezint noul meu proiect, African Queen, care cuprinde mai multe piese afro. Noul meu single, Lemon, este o piesa de vara și i-am filmat și un videoclip incendiar, plin de sezualitate și pasiune.

O piesă plină de lămâi și, așa cum spune proverbul, atunci când viața îți oferă lămâi, fă limonadă, vă invit să ne răcorim împreună ascultând rezultatul colaborării mele cu Twizy Dady. La videoclip ne-am distrat foarte tare și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut”, a declarat, atunci, Laurette.

Laurette nu are iubit, dar… Galerie foto incendiară

După ce a încheiat filmările la noua piesă, care a prins, de altfel, foarte bine, fiind clasată pe locul 10 la radio Kiss Fm Tanzania, Laurette s-a retras la malul mării, alături de fiica ei, Selena. Câteva zile de vis a avut frumoasa mulatră, care nu a ratat ocazia de a se fotografia în diferite ipostaze, în minusculul costum de baie. Iar ce a ieșit… O incendiară galerie foto, pe care CANCAN.RO v-o prezintă, fără perdea.